Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toms58
csendes újonc
Facebook hirfolyamomban találtam. 1940-es években épült házat vettem. Betonra van lerakva a járófelület. Kérdésem, hogy szerintetek alkalmas-e ez a megoldás az alsó hő- szigetelésre. Kell-e alá bitumenes lemez.
-
toms58
csendes újonc
Hello, hasonló helyzetben vagyok én is.
30+ éves gázkonvektorok, 30+ éves gázbojler, 30+ éves gáztűzhely. Ablakok és bejárati ajtó műanyagra cserélték pár éve. Nem lakom még ott, felújitást márciusban kezdem. Először felszedem a padlót helyiségenként és a rétegrendet helyrerakom. Közben 30 cm szigetelés kerül a födémre. Fűtés marad 3 gázkonvektor, de új változatban, 87-90% hatásfok és parapetes, nem kéményes. Egyik összenyitott nagyobb térbe +3,6kw-os hűtő-fútő klima. Fürdőszobába 1kw elektromos radiátor, 300w-ra állitva. Mosógép és bojler részhez 400w-os elektromos radiátor, bekapcsolva, amikor ott vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest