- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
Elég magasak az egységárak.
Én egy 250 lakásos, 2008-ban épült társasházi lakásban lakom, ahol házközponti fűtés/melegvízelőállítás van, itt (most márciusban) 1 m3 meleg víz felmelegítés díja 673 Ft, fűtés 1 kWh 13,5 Ft, + gáz 10% alapdíj 13 Ft/m2 (az egységárak minden hónapban újra vannak számolva az aktuális gázszámla alapján)
Remeha gázkazánunk van.
egész télen 124 kWh fogyott, kb. 23 fok a hőmérséklet, 62 m2 a lakás, a fűtésem decembertől februárig volt bekapcsolva, ezen kívül kikapcsolt fűtéssel is megvan a 23 fok. (keleti tájolás, 4 oldalon szomszéd, 1 oldal folyosó, 1 oldal külső) -
Madwe
nagyúr
Ezt most jól értem, hogy 5 hónap alatt, gyk. a fűtési szezon felében hozta össze?
De ha éves lenne, akkor is durva.
Csak viszonyításképp: 40nm 1950es házban, szigeteletlen, 1 rétegű műanyag ablakkal, egész nap home office miatt konstans 21 fok esetén, belefoglalva a meleg víz előállítását is 2 főre a havi átalányom 7000 forint volt, azaz éves 84.000 forint, gázzal! HMV + fűtés, mégegyszer, szigeteletlen, elavult nyílászárók, legfelső emelet így ott szökött ezerrel a levegő (felettem födém, szigeteletlen) s sarokrész, így a lépcsőházon kívül egyetlen falszomszédom volt, az is a fürdőmnél.
Szóval szerintem itt valami nagyon nem kerek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest