- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
DigitXT #5819 üzenetére
köszi.
amúgy hülyeséget mondtam, iptv-ről van szó. a modem nincs kapcsolgatva, mert az kell a nethez és a másik tv-hez, illetve routerként is funkciónál. csak a dekóder és a tv van áramtalanítva, ezek szerint ez a neve, nem settopbox. amúgy olyan sokat nincs kapcsolgatva, naponta egyszer, amikor megnézi a sorozatát.
szóval azzal nem lehet megszüntetni vagy lerövidíteni a várakozást, ha mondjuk egy perccel előbb bekapcsolja az elosztót? vagy csak akkor jelentkezik be, ha már maga a készülék is be van kapcsolva? persze ha az elosztót bekapcsolja, akkor már megnyomhatja a tv bekapcsoló gombját is, aztán arra a fél percre vagy mittudomén mennyi időre visszamegy a konyhába (hülye példa). csak nekem nem tűnik olyan nagy kalandnak ez a művelet? nem az 500 ft borzaszt el alapvetően, hanem a tény, hogy 24/7/365 annyit zabál, mint egy átlagos pc 4/7/365.
amúgy az a vicc, hogy a másik szobában van egy switch ez előtt a decoder előtt, ami úgy spórol áramot, hogy automatikusan áramtalanítja a portokat, ha nincs forgalom, így a decodert is, és ott nem panaszkodik, hogy várakozni kell. lehet, hogy a tv áramtalanítása a várakozás oka? abban a szobában nincs áramtalanítva a tv.
egyébként az egyik tv egy 60 w-os hitachi, a másikat nem néztem, de az is ilyesmi. ahhoz képest nem fogyasztanak sokat.
nyilván a villanybojler fogyasztja a legtöbbet, de azt meg aztán végképp nem tudom megértetni vele, hogy fejezze be a pancsolást a konyhában. -
carl18
addikt
válasz
DigitXT #4546 üzenetére
De ha 1 órán keresztül veszi fel azt a 38 wattot az már tudtomal 0,038KW.
Nem átlagot néztem hanem az akutális fogyasztást 180 watt meg 0,18KW, én emlékeim szerint ebbe a tudatba éltem hogy ha valami 1000 wattot fogyaszt 1 órán keresztül az 1 kw órának felel meg.
Igen én is meglepődtem mert tudtommal egy Viz forraló 1000 watt környékén eszik.
Majd újra mérem.Itt a hifis videóm amit vettem aktuális fogyasztásról.
Fogyasztásmérő teszt Hifi Vol.1
Változtattam hangerőt hogy lehesen látni valóban aktuális erőről van szó.
Nehogy azt gondolja valaki én mérek rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Bluering Libra irodai forgószék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest