- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PilG
csendes tag
válasz
yahagyma #11622 üzenetére
Errol a modern markas 5 retegu ablakrol tudnal nekem kicsit reszletesen irni?(milyen marka, melyik modell, milyen ertekeket tud?)
Mostanaban tobb embertol is olvastam, akik ezt buszken beirtak, de nem tudok rajonni, hogy mirol van szo...
Az 5 retegu uvegezesre rakerestem, de arrol csak azt talaltam, hogy parasztvakitas horribilis aron, ha meg 5 legkamras, akkor az meg nagyon a kinalat alja hoszigetelesileg mostanaban... -
pjen
félisten
válasz
Ez nagyon jól hangzik, de sajnos nálam nem jött be. 7-8 télen fűtöttem 5db pana nordic ethera levegő-levegő klímával, H tarifával. Nálam a wc és a kamra ajtón kívül minden nyitva van. A fűrdőszobákba és a wc be hősugárzót kellett tenni, mert hideg volt fürödni. +a klímás fűtés valahogy nem "olyan "meleg. A klíma leáll 10 perc múlva érzed, hogy hűl a lakás. Nálam évi 1takarítás 10K/db. Kondi kazán karbantartás 20K/év.
-
balojazz
aktív tag
válasz
Jó kis matek. De ami eszembe jutott hirtelen, hogy az épület hőigényébe bele kell számolni a hmv-t is, így a költségekbe is. Plusz a hűtési igényt is. És ezek után számolhatsz egy m2/év-re vetített (empirikus) költséget. Az lesz a valós költséged per év per négyzetméter. Azt a forintszámot kérem a kéglidre. Ja és persze a lakók számával is oszd le, hogy fejenként mennyi, hogy még inkább összehasonlítható legyen.
-
bugizozi
őstag
válasz
yahagyma #10467 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Azért szeretnék rá huzatszabályzót, hogy ne menjen fel túl magasra a hőfok. Volt már, hogy felkúszott 70-80 fokig a víz hőmérséklete, az már sok, le kellett menni elzárni, majd kis idő múlva kinyitni, közben félő hogy kialszik a tűz stb. Így ezt a le-fel mászkálást meg lehetne spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest