- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem zargattak, és korrekt módon ugyanaz szerepelt a számlán, mint amit diktáltam.
Sőt, idő közben vettünk villanybojlert, így a B tarifát is megpörgettem, és az appon belül beállítottem egy feltételezett fogyasztást rá. A következő hónaptól már az emelt fogyasztással kiegészített korrekt számlát kaptam. -
asdf_
veterán
A másik verzió, hogy két lakásra két gázórád van. Ilyened nincs, így kénytelen leszel fogyasztói közösség lenni. Legalábbis józan paraszti ész ezt mondja, a konkrét szabályozást természetesen nem ismerem.
Én amúgy nem biztos, hogy ha most nincs két gázóra, beledobnék legalább egymilliót, hogy legyen. Sokkal előbb csinálnék bármit, mint a gázra költenék (ehhez persze megfelelően szigetelt ház kell, ha az nincs, akkor kezd kellemetlen lenni a szitu).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest