Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
rednifegnar #5 üzenetére
Nekem ha meglesz a fogyasztás mérőm majd a mért adatokat itt a topikba közé teszem. És akkor rengeteg embernek remek ki indulási alapot adhat majd.
Egy biztos én azt számoltam ha valami 7-24-be megy 1 éven keresztül az 5 watt is kb 42KW-ra jön ki 1 év alatt.
Szóval úgy látszik ezen túl ilyen energia ár mellet minden watt számít majd ,főleg hosszú távon. Meg ez egy fajta vásárlásra is ösztönzi majd az embereket, mert mindenki az új hatékonyabb kisebb fogyasztású dolgokat fogja vásárolni. Főleg ha azt a eszközt sokkat használja...Nekem még egy old school LCD monitorom van, 48 watt a gyártó által leírt átlag fogyasztás. Durva belegondolni, hogy ezt sehogy se tudtam tönkre tenni. Végül az energia hatékonyság végezz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest