Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
hehe
-
_Volkovy_
nagyúr
Érdekes megoldások,de én maradnék a masszív csavarozásnál.
Az alátétek bejöttek,és ez jóóó.
Képeket meg nem csinálok,mert a csavarok feje alatt megbúvó csavarok semmi extra látványosságot nem nyújtanak a hdd1.jpg és hdd2.jpg-hez képest. -
_Volkovy_
nagyúr
Hogyhogy milyen gumiból?Biciklibelsőből kivágtam kis karikákat
-
_Volkovy_
nagyúr
Na.
Gumiból csináltam a csavarok feje alá alátéteket,akkorákat,hogy nem is látszanak.
Meg lazábban is tettem be a csavarokat,nem szorítottam annyira rá.Eredmény:nulla rezonancia.
Köszi.
ui.:aki 6hdd-t meg egy fél erőművet ennél helytakarékosabban rak be egy miditoronynál alig nagyobb házba,azt pusszantom. -
_Volkovy_
nagyúr
Kipróbálom a gumialátéteket,majd jelentkezem.
-
_Volkovy_
nagyúr
Én ezt szét nem szedem,3 órán keresztül raktam össze tegnap
Na ezaz,hogy nekem is csak ilyen ötleteim vannak,azzal meg nem vagyok kisegítve..
Akkor halkult el egy kicsit,amikor oldalba vágtam.
ui.:6 vinyóm van.a 4 a képeken,egy alatta rackben,meg egy a floppy alatt rendszer gyanánt.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Amikor beraktam a hdd-ket a cd helyekre így(Bővebben: link,Bővebben: link),az egész házam elkezdett rezonálni.
A csavarok tökig húzva mindenhol,és mégis.Az alaplap tartó teknő adja ki a hang legnagyobb részét,úgy hallom.De nem értem miért.
Mit csináljak vele?
Ha nem lehet egyszerűen elhallgattatni,veszek egy acél házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Windows 10
- Kerékpársportok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest