Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaparozset
tag
Ja ez engem is érdekelne, hogy milyen gumiból, mert akkor nem vennék új winyót!!
-
Zaparozset
tag
Hi!
Én még új lennék itt a fórumon. Nekem egy CASETEK 1026-9 házam van most vettem nem rég annak reményében, hogy nem fog rezonálni a winyó miatt a házam de csalódottan tapasztaltam, hogy még is csinálja pedig itt ilyen műanyag sineken kell berakni a winyót a helyére és így is csinálja. Egy maxtro 80gigás van benne megy egy 30 as és sajna a 80-as hibája okozza a rezgést mert ha lehúzom a tápról akkor nem rezonál. Ilyen monoton ismétlődő zúgása van. Szóval csak annyit hogy szerintem lehet itt gumi meg műanyag bak akkor is rezonál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Silverstone st1200-pts tépegység
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest