- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Én viszont kezdek kifogyni a szuflából.

A játék maga már sajnos nem kihívás, általában kezdek egy run-t, szerzek egy pylon-t, és easy mode van végig. Viszont a hiányzó cypher-ek, szobák, log-ok csak nem akarnak jönni.
Még nem töröltem le, de kezdek belecsúszni abba, hogy amennyire volt katarzis az első két run, így a 8. teljes végigjátszás már kezd munkának tűnni...Ismét aktiváltam a kezdő oszlopot, erre kidobta a következő tárgyat: Upgrade Mechanoid
Leírása alapján a következő: "Increases the effectiveness of Max Integrity upgrades."
Oh, boy, that shit is broken AF
Nem kamu, 331%-os Integrity-vel fejeztem be a 3. biome-ot.Plusz előtte még belefutottam egy Child's Watch-ba, amivel kapcsolatban lehet másnak is új infó, de mivel ugyanazt csinálja, mint a figura, ezért ha az van nálad, akkor nem engedi felvenni!
#642 Peace
Amiatt ne aggódj, hogy egyet sem sikerült találni, mivel egyszerre kell a 3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest