- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_T
csendes tag
Köszönöm
Csinálok majd képeket, is de most nagyon lusta vagyokVan még Panasonic: EB-G450 és EBGD50 ezekhez nincs töltőm és semmit se tudok róluk.
Ezenkívül hirtelen találtam 2 Motorolát, az egyik kihúzható antennás, az amelyik akkor volt a Pannonnál amikor a GA628 is. Illetve az akkori kínálatból (ami 3 telóból állt) még megvan a 3. is, egy Pannon GSM nevével fémjelzett Maxon MX-2000 ha jól tudom. De Ezt most valahol eltüntettem.. A másik Motorolának nemtudom mi a neve, de nagyon kicsi, és ilyen gumiból van, jóll megáll a legtöbb felületen. Ezen kívül is vannak még, de nem tudom egybe összeszedni
És neked mik vannak? (ha leirtad már, mondmeg kb hol, még nem olvastam vissza nagyon)6650 szép darab, engem is érdekelne, persze nem akarom előled lenyúlni
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest