Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Akadnak,mondjuk én nagyon vigyázok minden telefonomra.Ha vettem használtan egyet,és huzamosabb ideig használni szándékoztam,vettem rá új házat,és utána úgy adtam el mint az újat
Ha újként is vettem valamit,akkor az sok idővel később is ugyan olyan(példák:3 vées 1112-esem,másfél éves T280-asom,volt anno N95-ösöm,vagy a mostani W580).Vigyázni kell rájuk,és sokáig működnek megbízhatóan,ezen a fórumon elég sok példa akad is rá
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aza gond a kezemben már 2-3x kiseset és mivel van benne anyag ezért nagyot is koppant.Sajna tény,könnyen kicsúszik a kézből.
Ha újként is vettem valamit,akkor az sok idővel később is ugyan olyan(példák:3 vées 1112-esem,másfél éves T280-asom,volt anno N95-ösöm,vagy a mostani W580).Vigyázni kell rájuk,és sokáig működnek megbízhatóan,ezen a fórumon elég sok példa akad is rá