Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
engem is elfogott nemrég a láz, hogy kéne retrózni.. Vizsgák után tervezem, hogy megcsinálom az összesítést. Azaza minden telefonról IMEI, típus, life timer, esetleg fotó... Hacsak nem ment meg valaki, attól félek, ott fogok pusztulni
De meg kell legyen, azt se tudom, hány darab van, azt se, hogy mennyit költöttem rájuk... Ez így nem szép dolog tőlem, mint a gyűjtemény tulajától 
És a már beígért-betervezett kamerateszteket is el fogom végezni, nagykerből rendelés, és felújítás, pillanatragasztózás, minden lesz

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De meg kell legyen, azt se tudom, hány darab van, azt se, hogy mennyit költöttem rájuk... Ez így nem szép dolog tőlem, mint a gyűjtemény tulajától