- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #12824 üzenetére
Szerintem is,akkoriban mindenki csak ámult rajta! Sokáig csak álmodoztam róla,a prospektusa még ma is megvan
aztán megvettem újonnan(ezt volt az egyetlen telefonom amit újan vettem),a családban volt 5db,az enyém pókember extrás volt.Az a poén,hogy faterom 80k-ért vette,keresztanyum 40k-ért,én asszem 30k-ért kereszttesóm 26k-ért,mindezt fél év alatt kb...2 évig megvolt(nálam ebben is rekorder),egyetlen dolog amit nem szerettem benne az a 2 Mb memória,ezért is cseréltem le,egy Nokia 6230 váltotta.Pont most kaptam egy T610-es hétvégén,de már van egy másik is,sajnos elég kopottak,kéne egy karcmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő