- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Ritka különleges dummy
Egyszerűen kell!
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6620-asa? Az akkufedője ugyan az, mint a 6600-nak?
-
stufen2
aktív tag
Múltkor mikor voltam Ksparrow-nál, mutatta,hogy szerzett egy 7110-es dummyt, annak lejött gombnyomásra flippje. Énnekem meg van 3 és egyiknek se, pedig karcmentes bontatlanok, mármint a sziloplaszt még masszívan fogja a burkolatokat és a vasakat és rohadt nehéz vagy egyáltalán nem lehet szétfeszíteni (de csak a finn dummyknál), ha már megbontották akkor újra kell ragasztani, én kétoldalú szalaggal szoktam, mert külünben szétesnek. Éjjel nem tudtam aludni, fájt a könyököm, hát nekiestem egyet szétszedni. És azóta lórugás szerűen rúgja le a flipet.
-
stufen2
aktív tag
nem láttatok mostanában pt-3 kamerát? mennyit érhet?
-
stufen2
aktív tag
Milyen telefon a siemens me45? Kellene egy másik strapa telefon az 5210 mellé dolgozni.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Kerüljétek ezt a "mocskot", vakerán is sorban átvágott mindenkit, megértük kitiltatni, mellesleg a vatera is jó párszor magától kitiltotta, de folyamatosan újra regisztrál, a legkönnyebben úgy ismerhető fel, hogy nem tud helyesen írni és mindig Szeged, Algyő, vagy Szeged környéki településeket ad meg "átvételi helyként". Vigyázzatok vele!
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24891 üzenetére
1. tudod, hasonlít a 6108-ra, itt van pár szép, jó minőségű kép róla
2. 3310-be tehető naptár, nekem van -
stufen2
aktív tag
válasz
bumbalaci55 #24835 üzenetére
szar kínai másolat
-
stufen2
aktív tag
A skyphone és a phonedika rokon cég? Csak mert a phonedika termékeinél skyphone képek vannak. Milyen véleménnyel vagytok róluk?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #24808 üzenetére
Nem tudom én többet nem adnék érte, jó oké, hogy ritka, de nem valami szépség, legalább is nekem nem tetszik, pontosabban nincs benne semmi extra, valami egyediség a külsejében amire felkapja az ember a fejét, mint pl a nokia 7600, pedig lehetne hiszen egy neves dizájn cég csinálta, számomra ezért nem ér annyit.
-
-
stufen2
aktív tag
már bocsánat, de ez h_lye..., benyalok neki ha egy dummy sirocco házat feltesz egy rendes telefonra, nincs is rajta egybefüggő flip ezeknél hanem két külön darabban van felragasztva az az elem
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24777 üzenetére
az ám
-
stufen2
aktív tag
Szerintetek? XD
-
stufen2
aktív tag
válasz
bumbalaci55 #24774 üzenetére
Ha eredeti kell akkor szólj tudok olyat akinek van, de nem olcsó dolog!
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24744 üzenetére
valamelyik nap amikor nem sötétbe érek haza lefényképezem a dummykat, de csak a nokiákat a többire nem vállalkozom mert jó pár órába beletelne kirakni őket meg vissza
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
GabeCivic #24719 üzenetére
Hja csak törött a másiknak az alkatrészei, és ha jól emlékszem a másikat nem lehet működésre bírni, ezt is kettő 8855-ből és egy 8850-ből raktam össze, a másik három az eredeti csak a 90-esre kellene egy előlap, a 8850 dummy az meg még szétszedetlen, de a dummyn kívül tökéletesen műxik mindegyik, illetve za is csak nem telefonál
-
stufen2
aktív tag
válasz
GabeCivic #24706 üzenetére
Rájuk gondoltál?
Csak kellene a 90-esre egy gyári előlap, de lusta vagyok leszedni valamelyik gyári dummyról.
-
stufen2
aktív tag
cseréltetek már 3310-esen vagy valamiféle nokián ledet, kékre akarom tuningolni a 3310-est, a mikrofon cserével megoldódott a hangprobléma
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
A nokia kézmelegítő az mi a franc, úgy néz ki mint egy didi implantátum?
-
stufen2
aktív tag
Ez milyen dummy?
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó n76-ost Bp-n? Amúgy mennyire jó telefon? "Szép ruhás" munka mentes napokra szánnám, mert munka közben egy 5210-est használok, max az ami elviseli a munkámat
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Nem rég beszélgettünk róla, valaki mondta, hogy szeretne ilyet.
Hozzá teszem nem én árulom és azt se tudom ér-e ennyit, szóval csak mutatom.
-
stufen2
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, nem tervezek venni, nem dummy, na meg nem nokia
csak furcsán nézett ki
-
stufen2
aktív tag
Ez mi a szösz?
-
stufen2
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, elforgattam a képeket kisebb helyet foglaljanak.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24261 üzenetére
köszi, ez az ami fent volt apródon pár napja, de valami marha nem vitte el 3ért, azt ígérte hogy utal, de nem utalt 3 nap után sem, aztán újra hírdette az ürge, de ma sajnos 5ért tette fel, remegett a kezem amikor oda kellett adnom azt a sok pénzt
, holnap lesz kép is.
-
stufen2
aktív tag
Vettem ma egy teljesen működő 8910-et 5 ezerért
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy nokia 8210 (tól-ig)?
-
stufen2
aktív tag
Lehet még valahol venni ericsson t28 akkut?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24173 üzenetére
én adok neked olyan kupont jó pénzért amilyet csak akarsz
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24129 üzenetére
kúrva jó mese volt
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24127 üzenetére
azt úgy hívják, hogy hülye, mert tized annyiért lehet hasonló állapotú telefonokat kapni, mint amennyiért ő hirdeti szinte bármelyiket
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24004 üzenetére
mondtam nem értek hozzá
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #24000 üzenetére
nem vagyok nagy eri mogul, de sztem az még a felét se érné (legalább is nekem)
de van belőle egy asszem gyári dobozos fóliás hibátlan dummym -
stufen2
aktív tag
De ez nem egy sima 3510i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest