- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Én hülye lehet,hogy holnap veszek még1 8910-et
-
pszili8
aktív tag
A vaterán ma ingyé van a termékfeltöltés,fel is tettem vagy 30db telefont.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8374 üzenetére
Köszi
De miért is jobb a v3688? Mert fekete és nincsenek benne játékok?
Én ezzel a Hanoi tornyai nevű játékkal el tudom ütni az időt.
Ma nem volt sikeres a piacozás,5-kor értem haza buliból aztán 7 kor keltem volna de reflexből kinyomtam a telót,9 után sikerült kimennem,nem volt semmi említésre méltó. -
pszili8
aktív tag
De 19.-e tényleg!
KSparrow előtte én is dolgozom szval,ne aggódj.
Selenge: lehet sztem hogy szoftveres,elviszem sztem sarki gsmbe,mert ez jó lenne ha működne.Nem biztos ,hogy eladom mert tényleg szép.
Ja és keresek Motorola Startac 85 ill. Startac 130 kijelzőt.(nincs lehetetlen)
-
pszili8
aktív tag
Megvan a telópack amit a héten mondtam,sikerült elhozni: Bosch 738,Motorola V50,V66,MPX200,Startac 85?,130,Sony J5.Nem nagy cucc,de én örülök nekik
Majd teszek fel képet később..
-
-
pszili8
aktív tag
Minolta: Találtem neked egy olyan S25-öt mint az enyém,íme.
-
pszili8
aktív tag
Bakker mekkora szar lett ez a vatera,de a teszvesz is.Létrehozták a retro funkciót erre minden b*zeráns aki kínai fost árul bejelöli mert azt hiszi,hogy én aki 10-15 éves telefont keresek,meg fogom venni az általa 30k körül árult gagyit.
Sonim
Nekem sajna nincs türelmem 2 órát böngészni a vaterát
Eddig 10 perc alatt végigfutottam,most meg egyesével mindent,nekem ez marketing szagú,mint a hipermarketekben,mindent összevissza pakolnak hátha olyat is megveszel amit nem akarsz.
Szúúszáááá -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #8232 üzenetére
Gratula! Ha eladó még a régi 8850,nekem kellene,ha a panel tökéletes.
Saint: Most én is beszálljak a sztorimesélésbe?Egy ismerősömnek anno 2004(!)-ben a lova kivette a kezéből a 8850-esét és szépen megette,aztán figyelte egész nap a lovat mikor sz*rik,ki is tolta 8850-et a ló és ezek után is ment(saját szememmel láttam),csak egy kicsit megrágta a telót,így a burkolat meg a kijelző eldobós.Asszem még ma is megvan neki,múltkor feljött pont a téma.
-
pszili8
aktív tag
válasz
fullextra #8130 üzenetére
Egyébként én is gondolkozom rajta!
50 pont ha:fogyatékkal élsz,hátrányos helyzetű vagy,ha van gyereked.30 pont:ha van nyelvvizsgád,technikusi vagy szakképző bizonyítvány.10 pont ha alkeszek a szüleid vagy ilyesmi.Ez annyira igazságos ,hogy jobb már nem is lehetne.Azért mert szenvedsz 2 év technikusiért kapsz 30pontot,vagy ha fizeted(mint a katonatiszt) a nyelvvizsgát,különtanárt stb,ha hátrányos helyzetű akkor 50-et.. na mindegy sztem hagyjuk is
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #8124 üzenetére
Így van
Ügyes vagy Marci!Nekem 79%-os lett az angol érettségim mert az angol tanár utált és nem akart 5-öst adni(ugye 80%-tól 5)
Én már rájöttem ,hogy ki lehet vele törölni,mielőtt megkaptam
Sajnos siralmas ez a mai felsőoktatás,van olyan volt osztálytársam aki minden év végén úgy könyörgött térden állva(szó szerint) a kettesért,alig bírt leérettségizni,kapott 50 pontot mert diszlexiás,és most a Pollack-ba jár Pécsen.Engem nem vettek fel a BMF-re mert 3-as voltam matekból meg infóból(köszönöm ezúttal is segítőkész tanáromnak),de műszaki tárgyakból szín 5
-
pszili8
aktív tag
Nekem is kellene 3db.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #7980 üzenetére
Brrr,gyönyörű!! Most ezt vadászom,meg az R520-ast! Múlthéten volt fent vaterán 4k-ért egy szép kék, meg hibátlan,kérdeztem a cuccal kapcsolatban,mire megnéztem a választ leütötték,pedig tuti megvettem volna,csak megkérdezem má' hogy végfokos-e,nem lenne jó ha itt derülne ki
Minolta: Nekem kellene egy olyan töltő.
Pastika: az ilyet hogy felejted el?Ha sima,homokszínű,gyári előlapos akko lehet ,hogy érdekel.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7969 üzenetére
Gratula,aztán ha összeraktad izzítsd a Nikont
Minolta: én még mindig nem hiszek a szememnek,a Xenium 10 napja megy folyamatosan,kikapcsoltam,kártyát cseréltem ,nyomkodtam ,de még mindig egy csík ment leEz a telefon megérdemelne egy töltőt azthiszem,melyik philipsé jó hozzá?Azt tudom,hogy nem a 820-é és nem a Savvy-é.
-
pszili8
aktív tag
Sztem lassan itt a fórumon annyi 8910-et el teszünk-veszün mint amennyit eladtak belőle annakidején
Én is keresek simát,homokszínűt,szép gyárit. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #7792 üzenetére
Nálam a 6310 napi 30perc telefonálással meg kb 10 sms-el is kibír min5-6 napot.BPS-2 akksi kell rá
Minolta: Csodálkoztam rajta..Milyen töltő való hozzá a Sony Z7-é jó lehet?Szerintem ez lehet az első "flying menüs" telefon! -
pszili8
aktív tag
Ma kiderül,lesz-e R520-asom vagy nem
Minolta szombaton délelőtt mehetne a találkozó?
-
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #7613 üzenetére
Ja és köszi az elismerést!
Büszke vagyok rájuk mostmár
Csak sajnos most megszorító intézkedéseket kellett tennem most nem nézek vaterát/teszveszt/hardveraprót/expresszt nehogy elcsábuljak
KSparrow:Jéézus te 7-8 éve gyűjteszén 2007-ben kezdtem vmikor.
A 6250 elég ritka,én is tudok egy eladót több mint egy éve árulja a srác 8k-ért -
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #7606 üzenetére
Van egy pár,nézd meg az oldalam: www.retromobile.5mp.eu.
-
pszili8
aktív tag
Ma egy havernak mutatom az új szerzeményeim,mondom Ericcson R520-at vadászok éppen.Ő meg lazán "nekünk van egy otthon,doboza mindene megvan csak otthoni telónak használtuk,a házon kívül nem járt",van hozzá BT headset,meg a régi infrás netre használták.Remélem nekem adja,ha megvan egyáltalán,azt mondta megnézi
-
pszili8
aktív tag
Voltam vásározni,vettem is 3 dolgot:Ericcson S868,Motorola V50 új,gyári töltőállvány,Nokia 6150 Sat,volt egy samu p300 amit megvettem volna de elkelt mire visszamentem,volt egy dobozos 6600 is de bordó volt,ezért maradt.Valaki tudja mit jelent a 6150 SAT?
Meg is van mit jelent a 6150 SAT!SAT=Sim Application Toolkit,a sim kártyáról futtat hálózati szolgáltatásokat. -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Most értem haza bp-ről,gazdagabb lettem egy v60i bliszteres előlappal és egy V50 antennával.Sajnos az említett gyűjtőnek nincs weboldala,de ha elmentek a Ferenczifon gsm-be ott megtnézhetitek.És akkor a beígért képek:
(IMG:/dl/upc/2010-11/282963_dscn0685.thumb.jpg) (/IMG)(IMG:/dl/upc/2010-11/282963_dscn0687.thumb.jpg) (/IMG)(IMG:/dl/upc/2010-11/282963_dscn0683.thumb.jpg)(/IMG)
Ezeken kívül használok most egy teljesen karcmentes t28-at olyan mintha most vették volna ki először a dobozából,féltem isEgyébként vélemény a vasról(v60),illetve titánról ugyebár?
A v60 plexije azért homályos kicsit mert fóliás!A képek feltöltése elég gányul sikerült,nemtommiért
-
pszili8
aktív tag
Megvettem a V60i-re a fekete előlapot,szerintem vadul néz ki,meg vettem a V50re antennát is!
Srácok,ma olyan gyűjtőt ismertem meg ha látnátok a gyűjteményét betojnátok!Kb 500 db telefonja van,tele limitált szériás telókkal,szinte az összes telefonja megvan amit autó mellé adtak(audi-s,bmw-s,merci-s,vw-s,ferraris,ebből csak az nincs meg neki amit az F1-bn kaptak a csapatfőnökök,am a teló maga Hagenuk,de a típus nem jut eszembe)Én mindenesetre majd betojtam mikor megláttam a telóit'Na nemsemmi milyen gyűjtők bújkálnak itt
-
pszili8
aktív tag
Megvettem a V60i-re a fekete előlapot,szerintem vadul néz ki,meg vettem a V50re antennát is!
Srácok,ma olyan gyűjtőt ismertem meg ha látnátok a gyűjteményét betojnátok!Kb 500 db telefonja van,tele limitált szériás telókkal,szinte az összes telefonja megvan amit autó mellé adtak(audi-s,bmw-s,merci-s,vw-s,ferraris,ebből csak az nincs meg neki amit az F1-bn kaptak a csapatfőnökök,am a teló maga Hagenuk,de a típus nem jut eszembe)Én mindenesetre majd betojtam mikor megláttam a telóit'Na nemsemmi milyen gyűjtők bújkálnak itt
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Jó vót' ez a tali
Vettem 5db telót:6310,motorola v60,samu n620,ericcson t10,r320.
Minolta:egész jó kis ketyere ez az n620,föleg öccázé'Namég a V60
Ráadásul made in germany
-
pszili8
aktív tag
Ha valaki tud, légyszi hozzon már egy Sony C1 akkut!
Csak kipróbálni kell.
-
pszili8
aktív tag
[link]No comment!
-
pszili8
aktív tag
Jó lesz ez a találkozó érzem!
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7183 üzenetére
Naív vagy,én is sajnos sokszor indokolatlanul megbízok emberekben!
Én is adtam kölcsön régebben 2db telót,az egyiket erőszakkal vettem vissza,egy szép 3510i volt amikor odaadtam,mikor visszavettem akkor egy már repedt plexis,törött előlapos,kopott gombsoros telefon,sajnáltam mert nagyon jó előlapja volt,a gyári arany színű.A másik telefon egy 3410 volt,azt már vissza sem kértem mert szarrátört,am nem szólt nekem sem a srác,csak láttam hogy msik telója van.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7126 üzenetére
Rezgőt adok,ha kell!Jók ezek az 500Ft-os multiméterek,de nagyobb feszültséget nem mérnék vele,szedtem már szét,de jó kérdés hogy került rá a "Quality passed" felirat,semmi szigetelés a biztosíték egy vicc ami benne van.Nekem már 1,5 éve megvan,egy elemet hozattam bele muterral,vett is bele 1000Ft-ért energizert,mondom vazzeg ennyiért 2db-ot vettem volna
Mostmár kell egy új, a vezetékeit 26 helyen szigetelőszalag fogja,a kis cerka a végéről leszakadt,de a Loctite annyiba kerül majdnem mint a multiméter
Szerk:látom nem kell vibra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest