- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek 8310-es eredeti prospektusa? Kis infó kellene nekem belőle!
-
stufen2
aktív tag
Hogy lehet valaki ilyen bunkó, hogy ilyen hirdetés szöveget ír és nem is ő az egyetlen....nap mint nap újba futok bele....
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26589 üzenetére
Hát ja van benne cukiság faktor a szifonok ikonjaiban rendesen....
-
stufen2
aktív tag
Most a resettel próbálkozom majd, addig jutottam eddig hogy "htc quietly brillant" és megállt, utána kikapcsolni se lehet, lehet megérezte hogy le akarom cserélni
-
stufen2
aktív tag
Ma kivettem a sensation-ből a kártyát betettem az 5210be és a sensation többet nem kapcsolt be....
szal kell vmit nézni helyette(hogy szakadna meg!).....
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy swap 0 perces 9210? Doboza nem biztos megvan.
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy haier p5? Müxik, töltővel.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
ez melyik dummy?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #26470 üzenetére
Fel van kockásodva. A bal és a jobb alsó saroknál is. Egy helyen még talán hihető, de ennyi helyen
. Rosszul melegítette fel mikor átrakta. Meg ha csak elválik de visszanyomod akkor nem látszik a kockásodás, mer ugyanoda kerül vissza minden - ezt tapasztalatból tudom, mert amikor az egyik 6650-nek cseréltem az előlapját, meg kellett emelni a matricát, hogy elérjem a csavart.
-
stufen2
aktív tag
Szegény srác jól belefutott.... Átragasztotta az IMEI címkét. Nézzétek + az utolsó fotót azon látszik. Csak azt pár perccel azelőtt töltötte fel mielőtt a srác leütötte, ö nem is láthatta. Természetesen ez a szemétláda nem elérhető (a hívott számon előfizető nem kapcsolható) a vaterán megadott számon(információim szerint). Ezt a köcsögöt is rég agyon kellett volna verni.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #26457 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=P_D592DYODc
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Tőled is ( sz.balazs.95), de másoktól is, mit ér egy ilyen manapság (tól-ig), mire kell figyelni vételnél?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26375 üzenetére
Akkor az i-t kérdezem
, mert jó lenne egy kommunikátor ami használható is a sok dummy mellett, de az e90, lehúzza nyáron a rövid gatyát szerintem
-
stufen2
aktív tag
Milyen készülék a nokia 9300? Mi a véleményetek?
-
stufen2
aktív tag
Ma vettem egy 6250-et megy egy lapát sarat, 2000 forintért. Az eladó azt mondta nem müxik, mondom ennyit megér max berakom a dummyja képét a plexi mögé, de ennyit talán megér nekem többet nem szívesen adok ki működőért se. Beletettem a kártyát és egy 3310 akut és lám full térerő. Igaz barátnőm 2 felsőjét újra kell mosni, mert az utazó táska tetejére tettem amíg hazaértem és a két világos ruha ami közé betettem tiszta mocsok lett. Minden gombja ragad kézbe véve is, olyan mintha most ásták volna ki a földből. Egy szépséghibája van nincs hátlapja. Amúgy korrektül néz ki, holnap lepucolom.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #26205 üzenetére
pffffff ne erre én is, a telefon ér annyit,kicsit többet, mint a szállítás
, legutoljára amikor németből hozattam permetezőgéphez alkatrészt kb. egy cipős doboz méretű volt, 5 ezret adtam az egyik ismerős kamionosnak, hogy amikor megy arra viszfuvarba hozza el, mellesleg 20 ért egy robogót elhoznak a fuvarozó cégek, csak ugye lehet egy hónapot is vársz mire megy arrafelé, nem, hogy egy szar mobilt 15 mátyásért postázzanak, ez már a röhej kategória...
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26203 üzenetére
passz sose volt, csak érdekelt, hogy miért fizetgetnek ennyit egy letiltott jószágért
-
stufen2
aktív tag
Fogós kérdés: Melyik telefonnak van még ugyan olyan sim kártya lefogatója-foglalata, mint az E60-nak?
-
stufen2
aktív tag
De 7600 dummy-m csak nekem van, bibibíííííííí
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6630-hoz való töltő aljazat/csatlakozó?
ezeké a modelleké hasonló 3100 6100 3200 6020 6230i 6630 7200 7250 7610 N-Gageilletve régi 6600-ra való hátlap, mindegy milyen színű csak a beakadó fülek legyenek rajta meg, ne legyen törött az a lényeg
-
stufen2
aktív tag
Gyárira visszaállítottam megmaradtak
Utána a hívásirányítások törlése kivette a derékszögű nyilat, de a szemüveg megmaradt, hangrögzítő nem müxik. -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26098 üzenetére
melyik/ek azok?
-
stufen2
aktív tag
Mi vesz rá egy embert, hogy festékszóróval lefessen egy 6822a-t?
-
stufen2
aktív tag
A 6820 vagy a 6822 volt fehér középkerettel?
-
stufen2
aktív tag
Na megnéztem egy horrort, asszem megérek elaludni egyedül a lakásban.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25990 üzenetére
Csomag volt vagy pufi boríték?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25990 üzenetére
csak egy dummy, nem valami pénztárca barát...
-
stufen2
aktív tag
Mennyibe kerül németből egy posta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged