- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó siemens vagy nokia bocimobilt?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #30057 üzenetére
akkor rá egy évre jelent meg a szifon én meg vettem a htc touch diamond2-t (winmobile6.5tel) mindkettő megeszi reggelire, teljesítményre és méretre is
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
lorcsi #30002 üzenetére
Az akku az olyan amilyen az nem derül ki úgy se, a vásárlás pillanatában, hogy mennyit bír, sztem semmi extrát nem kell nézni, dugj bele egy töltőt, hogy töltsön, meg próbáld ki rajta a telefonálást, aztán sztem ámen. Nemrég váltottam le én is s 6310et egy 6300ra. Túl nagy volt és a 6300 is elmegy 3 napig, 6300 lett helyette.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #29921 üzenetére
Annyira átlátszóak a hirdetései, mindegyik új, csak 1 vagy 2 hetet használta ekkor meg ekkor, természetesen mindegyik gyűjtemény része (mert amióta valaki gyűjti a gyufásdobozokat azóta mindig van olyan hülye, aki azt hiszi, hogy az alap esetben 50 forintos gyufásdobozt, el lehet adni 100ért, mert azt más gyűjti), de doboz az a fránya doboz valamiért nincs. Ha kettővel elosztaná az árait akkor is sokat kérne. A 8855 ért meg a 60 ezret...., hiszen a a 8850et dobozosan 25 ért vitte a legmagasabb licit nem is olyan rég.
-
stufen2
aktív tag
Melyik telefon volt az amelyik ceruzaelemmel is működött?
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki valamilyen leírást/oldalt, hogy a nokiák főként a dct4 esek újraszoftverelését honnan lehet megtanulni?
-
stufen2
aktív tag
Jut eszembe nincs valakinek egy régi westeles sim kártyája (normál sim), régóta akarok olyat, de eddig még nem láttam sehol.
-
stufen2
aktív tag
Tegnap vettem egy 8910es dokkolót karcmenteset, 2 ezer forintért, május 28 óta nem vette senki észre a hirdetését ......
-
stufen2
aktív tag
válasz
Bdanyy #29680 üzenetére
2760 jó pár van fent apródon elég olcsón
gombokért meg alkatrész -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Vaterán inaktívvá tettek, mert késve fizettem a hirdetés költségeit, mikor válok újra aktívvá, természetesen kifizettem az elmaradást? Van valakinek ilyesfajta tapasztalata?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29637 üzenetére
-
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz #29593 üzenetére
Szia egyenlőre biztos nem
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó nokia X5-01-et?
-
stufen2
aktív tag
Ezeket szereztem mostanában, meg még egy rakás dummyt, de már különválogattam őket és nem tudom melyek voltak
A JBL dokkolót haveromtól kaptam kb. 3szor ha használta, még fóliás. Érdekes a "gyári" dummyja is, csak egy hajlított műanyag, hátulja nincs és egy sima vignyetta van az elején. Az 5310es dummyk eredetileg nem mentek bele a 3,5 feles aljzatba, de a 3,5 mm-es fúrószárral megoldottam a problémát, mostmár simán belemegy a helyére. Az SE füles is dummy. A 6630asok közül csak a jobb oldali az új, érdekes mert azon CNN-es hologrammos kép van, amúgy külsőre ugyan olyan, mint a másik. A működők meg működnek.
-
stufen2
aktív tag
Mi van akkor, ha a 3510i-m azt írja ki, hogy a "telefon korlátozva"?
-
stufen2
aktív tag
Érdekességek
N950
Elgurult a gyógyszer...
U15 -
stufen2
aktív tag
A nok5100 hangszórója melyik típuséval egyezik még meg? Mármint az amit a fülemhez teszek.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Ericsson csiptető valakinek? Sajna elfelejtettem milyet keresett valaki!
-
stufen2
aktív tag
ok köszi
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #29366 üzenetére
régebbi esetleg, mert földes kézzel nem tapogatnám a csúszkásat
-
stufen2
aktív tag
Melyik az a nokia telefon amelyiket úgy lehet használni, mint egy elemes rádiót, szóval olyan kellene amihez nem kell se füles, semmilyen tyúkbél hogy rádiót hallgassak és lehetőleg hangosan és jól szóljon. Létezik-e egyáltalán ilyen?
-
stufen2
aktív tag
http://index.hu/tech/cellanaplo/2014/06/11/lenyugozo_hajlithato_kijelzo_a_nokiatol/
-
stufen2
aktív tag
én ebayen szoktam beírni, hogy pl nokia 6670 lcd és a hirdetések nevében bent van hogy melyikkel kompatibilis: pl
-
stufen2
aktív tag
Valaki keresett pár hónapja vagy nem tudom mikor, de még az idén ericsson övcsipeszt. Itt van.
-
stufen2
aktív tag
nokia chh2 dokkolóba milyen töltőt lehet beledugni?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #28904 üzenetére
Volt egy kis feles festékük, ennyi ésszel lehetett volna rajta trabant is.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #28902 üzenetére
még annyi se
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #28867 üzenetére
Böszme, ronda, kijelző gyatra, nem fér el a zsebemben, lehúzza a rövid gatyát, semmi extra nincs benne, kb egyszer használtam és ment is a polcra. Abban az időben már rég volt belső antennás, nem értem miért nem lett ez is az, külsőre meg sokkal szebbek voltak a többiek. A lapát kezembe meg kényelmetlen.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Vettem egy ilyen lcd-set, szerintem ennyit megér, könnyű ellenőrizni vele az akkuk állapotát és tölteni, autómatikusan felismeri a sarukat, csak akkor mutatja a tötltés állapotát ha jó helyen vannak a pöckök.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Annyira "ritka a világon", hogy mindjárt találtam 4-5 ebayes hirdetést negyed ennyiért, meg egy rakás lejártat.
-
stufen2
aktív tag
Ritka, miért? Mert az óvodások festették a minőségből ítélve.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Sucuka #28161 üzenetére
Bemész a Leila gsm-be Bp.-n a Nyugatival szemben. 2500ft/db, én 2 éve használom munkás telefonnak "mezőgazdászként" majdnem tökéletes még mindig rajta van a kijelző védő fólia. De sztem utgy, de kiválló minőségű, ha 2 évig koszos földes kézzel tapogatom napi használat mellett, és nem foszlik esik szét.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Tud valaki vmit arról, hogy hogyan lehetne függetleníteni egy dct-1es 1620ast?
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27978 üzenetére
igen de fel lehetett tenni rá memóriakártyán a droidot
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #27973 üzenetére
3x fizettem 180 körül a htck-ért, a legelső 2006 ban volt, nem ért egyik se annyit max a felét, így utólag átgondolva, szerintem nem volt pénztárca barát egyik se
. A One szériából azért nem vettem, mert a sensation után nem lett volna valami nagy kunszt, arról nem is beszélve, hogy a sensation méreténél nagyobb nem kell nekem, túl nagyok, pedig lapát kezem van
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27970 üzenetére
3 Htc után nem lesz még egy, de droid se az is biztos, barátnőmnek iphone 5öse van lassan egy éve, 30ért vette lehet befizetek egy 5s re én is 30ért, de egy biztos, szídom én is hogy szifon, de működik nem úgy mint a droid, lassan már falhoz vágom a htc-t, de más gyártó terméke se egy csoda, vagy megvárom az új bb-t. De droidot soha, de soha többé, még a winmobile 6.5 is jobb volt annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest