- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #10938 üzenetére
Most a billfólia kattog neked vagy a műanyag gombsor?
(#10941) pszili8 Csak nem az 1ft-ért volt rá ennyi figyelő/licitáló
De sajna újra meg kell hírdetnem,mert a vevő mégsem tudja megvenni...
8k-s licitet rakott rá kb 4-5 napja... Ilyenkor mi a teendő??Adjak negatívat,semlegest?
Nem akarok szemétkedni
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #10914 üzenetére
Köszi szépen a Vaterás segítséget
A 8850-hez való alkatrész szerintem lehet,hogy érdekelni fog
Törött kijelzős 6310-em van nekem is.Pont ezért veszem a másikat amelyiknek jó a kijelzője,de nem kapcsol be.Amúgy 6310+pop portos adatkábel 1500ft postával együtt
A 8850 pedig 2000ft postával együtt.
Szerintem nem veszem sokért őket... -
csoda120
aktív tag
Ma szétkaptam az N-gage-et,cseréltem rajta egy billfóliát,de így sem jó
Az alaplapon lehet valami gikszer?
Ez a kérdés még mindíg áll: Valaki meg tudja nekem mondani,hogy vaterán hol tudom megnézni,hogy mennyit kell befizetnem a 6%-ok után...?
-
csoda120
aktív tag
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy vaterán hol tudom megnézni,hogy mennyit kell befizetnem a 6%-ok után...?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Cím: Nokia 6600 előlap eladó
Termékleírás: Eladó egy Nokia 8210 kék előlap
Képen mi van?: 6100 előlap
Komoly vagy komoly? -
csoda120
aktív tag
Mai bevételem:
6600 lelakott állapotban,de megy.
6610i előlap nélkül,de megy.7600-m eladó...Fent van Vaterán,ott is csoda120 a nevem.
-
csoda120
aktív tag
Mai bevételem:
6600 lelakott állapotban,de megy.
6610i előlap nélkül,de megy.7600-m eladó...Fent van Vaterán,ott is csoda120 a nevem.
-
csoda120
aktív tag
Én már meg sem szólalok
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #10756 üzenetére
Köszi
Motorola 8700 eléggé le van harcolva,oldalán vannak feszgetés nyomok,meg nincs meg az antennája
Sony Z5 nagyon kopott ramaty ház,de hibátlanul megyÉs mint kiderült ami eddig volt Z5-öm az is megy
Egyedül a hívás,c,memo gombok nem mennek rajta.
Ha gondolod olcsón mehet a 8700 -
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10635 üzenetére
Javított telefonok,alkatrész telefonok eladásából gyarapítom a gyűjteményem
-
csoda120
aktív tag
Meglett az első táska telefonom
Most hozták meg,egy nokia 720-as szinte hibátlan állapotban,csak az antennája hiányzik
A tulaj rákötötte 12V-tra és bekapcsolt,megy Nagy a bódogság
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10596 üzenetére
Felnőtt,meglett emberek is csinálnak hülyeséget,szóval nem csak a kor a lényeg,de az tény,hogy fiatalon "bolondabb" meggondolatlanabb az ember.Szerintem inkább az a gond,hogy sok olyat leírnak amit nem gondolnak komolyan,csak hirtelen felindulás...
Én is sokszor gondolkoztam már,hogy felhagyok az egész gyűjtéssel,eladom az összes telefonom vagy Ksparrow-nak ajándékozom
de sose írtam ki ide,mert tudtam,hogy másnapra úgyis meggondolom magam
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10593 üzenetére
Szerintem hülyeséget csinálsz
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10577 üzenetére
Mást is vennem kellett (nem telefont
) és nem volt nálam annyi zseton,hogy a 3200-t is megvegyem
3200 1200ft lett volna a T10 pedig 300ft volt,de így visszagondolva nagyon bánomA T10-et azért vettem meg mert szép állapotban van nagyon,ezzel együtt van most 5db T10-em
Sötétkék
Babakék 2db
Rózsaszín
Citromsárga lecsúsztatható flippel -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10570 üzenetére
7610-ért sokalltam a 2k-t mivel akksi nélkül ki se tudtam volna próbálni,na meg kicsit ramaty állapotban volt.A 3200 viszont megérte volna mert tényleg nagyon szép állapotban volt és működött,azt sajnálom is,hogy ott hagytam
HTC-t nézegettem olyan 12-20k között adogatják őket.Ha tényleg bele megy a srác akkor szerintem elcserélem vele -
csoda120
aktív tag
Szerintetek megéri elcserélni egy Nokia 9300-t egy HTC blue angel MDA III-ra??
Amúgy kinéztem ma reggel a zsibibe...Volt 7610 állítólag fehér kijelzővel akksi nélkül 2k-ért.Angol menüs elég szép állapotú 3200 1,2k-ért.Legvégül egy szép állapotú T10s-t vettem
-
csoda120
aktív tag
Kezdek megbékélni a vaterával,de azért még mindíg minden körülmények között a PH a favorit
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10505 üzenetére
3300-m lehet én is használnám,de angol,ami engem kicsit zavar.Még a magyart is töröm,nemhogy az angolt
Jópénzért mindentVan 2db-om de nem ajánlom mert elég lepusztultak szegények,az antennánál mind a kettőböl le van törve egy darab
Jah amúgy sikerült regisztrálnom a vaterára
akit érdekel nézze meg a termékeim,ott is csoda120 a nevem.Nem volt sok időm,így egyenlőre csak pár dolog került fel,de a héten felrakok még 20-30db telefont.
A zenehallgatásról jut eszembe.kb 3hónapja bizonyos okok miatt az E50-embe egy 20-as kártyát kellett bele raknom amin wapoztam és a 7210-be raktam bele a 30-as kártyám.A 20-as kártya december közepén megszünt,a kis 7210-et pedig annyira megszerettem,hogy nem raktam vissza a 30-as kártyám
Magyarul azóta a kis 7210-et használom.Sokkal hangosabb és tisztább a beszédhangszórója,van benne rádió,kicsi és nem utolsó sorban nekem tetszik a megjelenése
Úgyhogy rájöttem,hogy egy alaptelefon,amiben csak rádió van az is kielégíti az én hétköznapi igényeimet
-
csoda120
aktív tag
Vagy egy samsung M200-as
A srác felajánlotta nekem a gyűjteménybe,de sajnos Budapesti.Posta árát kifizetném,de nekem nem ér annyit
Odaadná egy epejó vagy tábla csokiért.
Ha valakit érdekel akkor megadom az elérhetőségét,innen PH-ról -
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #10417 üzenetére
Ebben is igazad van,de szerintem ez amiatt van,mert van bevétele,így tud költeni a reklámokra és ezáltal van ismertsége.Ha a PH is ilyen felkapott lenne akkor itt is ugyanúgy el tudnád adni a dolgaidat.Szerintem...
Mint nagy vaterás.Regisztrálni akarok.Megvan a bankszámlaszám ahova utalni kell a 100ft-ot,ír egy kódot amit be kell írnom a közleménybe,de a névhez mit kell írni kinek utalom a pénzt?Vatera?(#10418) KSparrow Rokonlélek
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #10409 üzenetére
Ne haragudj,hogy ilyeneket írok,de Te tényleg ennyire komoly és diplomatikus olykor lekezelő vagy?Ezt nem számonkérési vagy bántó széndékkal írom,de nekem kicsit fura.Na de nem vagyunk egyformák... (szerencsére) Az meg,hogy nem attál még el itt semmit sem sorry.Mint ahogy megtetted,menni kell vaterára,majd ott megveszik!Én sem attam még el itt semmit sem (fórumon) de nem zavar,megyek vaterára,majd ott megveszik.Jah és mostmár én is befejeztem,csak gondoltam leírom a véleményem!!!Amit remélem megengedsz...
-
csoda120
aktív tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Kicsit rendet raktam a szekrényemben,mert elég nagy volt a felfordulás
Ha valakit érdekel a telefonjaim közzül valamelyik,akkor írjon,mert szortírozok...Nokiák,Ericssonok kivétel
Pl Panasonic G50,X100 1500ft/db Fórumtársaknak 1000ft/db A G50-hez van töltő,de nem reagál,lehet csak akksi,nem tudom.X100 nincs töltő,így nem tudom,hogy működik-eElőtte
Utánna
(#10401) golya32 Igen ez az allegroup cég van,ez írta,hogy van egy sorszámom vagy mi és azt írjam a közleménybe...
-
csoda120
aktív tag
válasz
golya32 #10361 üzenetére
Köszi
Meddig marad fent egy hirdetés? 1-2-3-4hét)
Ha letelik az idő akkor újra fel kell rakonom és újra 10-20ft?
A megjegyzés vagy melyik rovatba a kódomat kell beírni.De oda ahova a nevet kell beírni,hogy kinek utalom,oda mit kell írni?Vatera?Amúgy jó lehúzó ez a vatera...
De sajnos ott a legkönnyeb bármit is eladni.
Nem telefonos téma,de érdemes megnézni. Akik kaptak egy második életet
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10356 üzenetére
Igazad van,hisz sok tömegtelefon.Nem is adnék ki pénzt egy ilyen pack-ért.Ezeket egy MT50-re és egy C35-ösre cseréltem,ami szerintem megérte.Igen én valamiért annak a híve vagyok,hogy sok sz@rból könnyen lehet csinálni egy jót
Emiatt donor párti vagyok
Hol férnek el??Lassan már sehol sem.Kinyitom a szekrényajtót és potyognak kifele
Holnap csinálok egy képet,hogy mekkora a zsúfoltság
Amúgy pont ma gondolkoztam és szántam el magam.Az alcateleket,motorolákat,siemenseket,lgket mind száműzöm egy dobozba.Csak a Nokiákat,Ericssonokat,Benefonokat és pár egyedi,különleges telefont hagyok a polcokon.Jahhh,meg mennek a vaterára
Tényleg lenne is egy pár kérdésem
Utalnám a 100ft-ot a vaterának.A névhez mit kell írni,kinek küldöm?
Vatera 6%-ot vesz le az eladot termék árából?
Ott lehet-e UP-olni vagy lejárat,felrakási sorrend van? -
csoda120
aktív tag
Tegnap reggel kimentem a zsibibe és vettem egy T39m-et gyönyörű állapotban,de sajnos német kártyás és végfokos.
-
csoda120
aktív tag
Ma megkaptam a hibátlanul működő N-gage classicomat
Mostmár 3db van,de jön még egy negyedik is1.Hibátlan működés
2,nincs kijelző,menü és opció gombok nem mennek
3.jobbra nyíl nem megy
4.az 1,2,3,4,5,6,7,8,9 gombok kicsit meghülyülteksw frissítés kellesz neki.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10243 üzenetére
Rendben!
(#10244) minolta5 Nemrég csináltam bankszámlaszámot...Vétel szempontjából annyira nem csípem a vaterát
De eladni sokkal könnyebb ott mint itt
-
csoda120
aktív tag
válasz
tschyllagh #10199 üzenetére
Műszaki,elektronikai beállítottságú boltban tudsz venni hozzá.Vagy GSM boltban is tudsz szerintem.Olyan 500-1000ft körül mozog az ára.Én valami 450ft-ért vettem 2éve.
-
csoda120
aktív tag
válasz
tschyllagh #10189 üzenetére
Csak úgy tudod levenni az előlapját,ha az akksi alatt lévő 4db csavart kicsavarod.
A samunál a cimke alatt lévő csavarokból csak kettőt tudtam kiszedni.Amelyik csavarhózóval eddig bontottam az nagy neki.Úgy néz ki kellessz vennem hozzá egy csavarhúzót
Utálom a samsungot és ezeket a porszemnyi csavarokat
(#10190) area_51
-
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #10176 üzenetére
Uhhh.Nagyon szép
Kiderült,hogy a D600 igazából U600,csak a srác rosszul hirdette,de ez nem lényeg...Inkább az a fontos,hogy ma szétkaptam,eljutottam az alaplapon csatlakozó szallagkábelig,de a másik vége megközelíthetetlen.Nem tudom sehogysem ketté szedni az elejét és a hátulját.Valakinek van valami tanácsa???Vagy tud valaki olyan oldalt ahol van róla kép vagy videó???
S.O.S -
csoda120
aktív tag
Ma vettem egy E50-est.Az 5-ös és a csillag gomb nem megy rajta,de ettől eltekintve hibátlanul megy.Otthon van még egy E50-em amiből eladtam a kijelzőt,így abból kiveszem a billfóliát és lessz mégegy működő E50-em amit szerintem adok is tovább mert kell a pénz...
Meg vettem még egy N-gage classicot is aminek a hangszórója rossz,így abból is tudok egy hibátlanul működőt összerakni.
Plusz veszek még egy D600-ast szallagkábel hibával.Valakinek van valami új szerzeménye??
Jah meg néztem a vaterán D500-D600 szallagkábel csak 750ft.
Nem is sok érte
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Valaki segítsen az N-gage-el kapcsolatban
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #10069 üzenetére
7210
Lassan 2 hónapja ezt használomVan egy kis tanácstalanságom és kiváncsi lennék az ötletekre
Beszereztem ma egy második N-gage classicot.
Mind a kettő hibás,várom az esetleges megoldásokat1. Bekapcsol,működik.Az összes gomb működik a menü és az opció gombok kivételével.Csináltam rajta egy frissítést a ..7370.-es kóddal,de nem segített.
2.Ezen is minden működik,de ezen pedig a vissza és a számgombok nem működnek.Vagyis így működik:
123 lenyomásakor mindíg 2-est ír
456=5
789=8
csillag,kettőskereszt,vissza=csillag
0=2Nem szeretném szétbarmolni a bill.fóliát,ha nem muszály.A második teló tulaja azt mondja,hogy egy szoftverfrissítés segítene rajta.
Szerintetek?
Tudtok olyan oldalt ahol ezt meg tudom csinálni? -
csoda120
aktív tag
Nem telefon,de Nagyon Nagy
Régen sokat írtam ebbe a topicba,de az előző történeteket soha nem olvastam el.Most reggel pótoltam,megérte
Ha valakinek van egy kis felesleges ideje,akkor ne hagyja ki!
-
csoda120
aktív tag
válasz
ScottiMarci #10057 üzenetére
Még azt se tudom...
Pár napja ugyanettől az ismerősömtől kaptam egy ericsson multi töltőt,így holnap meg tudom nézni.(jelenleg dolgozok) -
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10055 üzenetére
Nincs hozzá töltőm,emiatt még nem tudom,de holnap otthon valahogy megpróbálom kipróbálni
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10053 üzenetére
De mégis van
Ismerősök,barátok,kollégák...Na meg sokat kapok ismeretlenektől is (net)
Később csinálok egy képet
Titán bekapcsol és hibátlanul megy,töltő nélkül olyan 5percet bír. -
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #10022 üzenetére
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
ScottiMarci #10003 üzenetére
Saint_ nek szerintem van,ha meg van még neki
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9975 üzenetére
Legjobban a delta töltőnek örülök,mert van otthon 2db deltám és így meg tudom nézni,hogy jó-e még az akksijuk
Táska telefonokat annyira nem vágom,előhozza kiderül,Egy hotline-ért is érte kéne mennem vagy valahgogy el kéne hozatnom (pesten van)(#9976) anevemearl Ok,igaz alcatel biznisz létrejött
(#9984) Saint_ Én ezzel nem értek egyet.
90%-ban minden összerakott telefonom kihoztam a piaci ár feléből.Oké nem karcmentesek,de hibátlanul működnek,több db telefonból vannak összerakva,de még így is olcsóbban jöttem ki
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9966 üzenetére
Nekem van vagy 4db,de nem hiszem,hogy bármelyiket is meg fogod venni
(nem bántás ként szántam)
[B(#9969) KSparrow] nyugi velem is beszélt már jópár dolgot...De nálam is meg vannak még
(#9971) pszili8 Mázlista
Jah és a mai finomságok (ingyen):
Benefon delta + töltő
Siemens C35
Ericsson A2618
Maxon MX3000
És még ígért egy Nokia táska telefont -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Bocsi mindenkitől,én írtam el mert nem celofán,hanem alufólia volt az antennánál
KössziIgen az egy A800-as,bekapcsol,működik,112 kimegy,de magyar kártyát nem fogad.Meg mikor bekapcsolom akkor U.K.-t ír ki,szóval szerintem Ukrán hálózatos
Már a 20db-os pack-ot várom és azok közzül is a 2db D500-ot és a 2db 7110-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest