- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Lebuzizhattok de én beleszerettem!
Kiváncsi vagyok itthon melyik szolgáltató merte volna bevállani
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #31431 üzenetére
még 100 dollár is sok érte... ezt is 3 vagy 4 ezerért vette pár hónapja most hirtelen több száz ezret ér...ráadásul a posta 21 ezer pff...
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #31306 üzenetére
Itthon úgy tudom csak eladás van, más nincs, a csinos eladólány meg max bepötyögi az imei számot, tovább nem jut vele, a szervizközpont Angliában van. De a htc-nél is hasonló a helyzet, annál a csehekénél van a szervizbázis (anno Szegeden volt), meg akartam javíttatni a topaz lcd-jét, aztán közölték, hogy küldjem ki a telefont (bevizsgálási díjért), majd megírják mi a baja a javítási költségekkel, ha kérem a javítási díj ellenében megcsinálják, ha nem visszaküldik. Kb. 15-20 ba lett volna...inkább kihagytam.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #31289 üzenetére
A számot is simán másolják, rafkósak ezek a húzott szeműek, és attól még ugyanúgy lehet maga a szerkezet egy másolat, a bolti eladó meg nem tudja megkülönböztetni a profi másolatot az eredetitől, Angliában bevizsgálnák, de kicsit messze van. Magyarán van egy olyan telefonod ami lehet hamisítvány, de nem tudja itthon megmondani senki sem, hogy az-e, mert olyan számmal már gyártottak egy olyan telefont, vagy többet is.
Más: Csak nekem tűnt fel, hogy oprendszere android
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #31255 üzenetére
Én pont belefutottam... e55-be akartam, beletenni az e75-öt, mert ugye az e75 lcdje kompatibilis az e52-vel az meg az e55-ttel (jó pár oldal szerint), igen csak az lcd-n lévő flex kábel - csatlakozó rövidebb, mint az e52-nél...amúgy működik vele, még a csatlakozó is megegyezik, csak nem tudod ugye a helyére tenni az lcd-t és összeszerelni, meg máshogy vannak meghajtva harmónika szerűen a flex kábelok is a különböző készülékekben, hiába egyforma hosszúak
-
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek donor E52-je? Lcd és csavarok kellenének.
-
stufen2
aktív tag
Nokia 150 es akkut akarok bebikázni, hogy csináljam? Csinált már valaki ilyet?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #31014 üzenetére
létezik
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #30952 üzenetére
40 körül lenne a reális ára szerintem, attól ez még messze van, de nemrég vehette 15 körül mert megtaláltam az archív hirdetést is, így meg végképp megkérdőjeleződik a 75 ezres ár
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30934 üzenetére
amikor már összeállt a winfossal akkor már le volt szerintem játszva a dolog, 2006-2007 be megállt a nokiánál az élet, mintha nem hitték volna el, hogy tényleg szarul állnak és mindenki utolérte vagy még előréb is van a symbit meghagyják az olcsóbb gépeknek és a belle-t meg felturbózzák a kor követelményeinek, de hát nem
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #30925 üzenetére
meg a sense felület volt nagy ütőkártya még, még a szifonosok is azt mondták, hogy tényleg jó
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #30927 üzenetére
pda-kat igen kicsit régebb óta gyártott, de normális telefonokat nem, azokon sense felület sem volt még
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #30923 üzenetére
td2! de volt hd2őm is
az n95 után nyugdíjazni kellett volna a symibiant, pláne amikor megjelent az ájfón 3g, el kellett volna lesniük mindent, ahelyett hogy foltozgatják a sajátjukat, be is verték az első szeget a koporsóba, de volt egy évfolyamtársam akinek n95 8gb ja volt nekem td2 én röhögve navigáltam igoval az meg baszakodot a fos nokiás navival, pár hónap után lötyögött is neki a csúszka, pláne rengetegszer szaggatott neki a gép, de a hd2 valami hatalmas agy pofon volt a nokiának, hiszen alig volt köztudatban a htc név, fiatal kis pár éves cég volt akkor még, de akkora pofont adott a mezőny jó pár tagjának, mint az apple amikor megjelent az első szifon -
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #30917 üzenetére
nem voltam sose oda az n95ökért, én akkor már a nokiák irányába se néztem, bár a 8gb teccik nekem is, de egy 500 forintos dummynál akkor, meg most se tartom többre, akkor htc td2 vel rohangáltam, nem hinném hogy tudtak volna olyat mondani, hogy nokiát vegyek, ahogy most se, de ez a csúszkás mechanizmus szerintem amúgy is egy zsákutca, még szarabb mint a flippes, elég sok kábelhibás volt anno
-
stufen2
aktív tag
mondjuk ilyen telefonok mellett teljesen érthető, hogy a nokia kivonult Japánból 2008-ban, ezek mellett a nokiák röhejesek lettek volna
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #30892 üzenetére
De a nokia végül is ki is vonult anno a felkelő nap országából, mert ugye ott zömmel NTT hálózat (itt sincs sim) van és az meg a DoCoMo-jé. Ami meg a japán piacot több, mint 50%-ban uralja. Magyará ő osztja-osztotta a lapokat.A docomo meg ugye nem gyárt készüléket, de a gyártóknak pontos leírást adott még a készülék menüjéről is. És ugye csak a saját szolgáltatásait lehet használni és csak a saját telefonjairól. Hasonló volt anno nálunk is a vodafone live, az is halva született dolog volt....Így meg nem sok értelme volt hadakozni szerintem egy simes telefonnal a nokiának, ha nem fexik le a cég útmutatásinak. Bár ugye amióta megjelent a szifon változott biztos a helyzet. De hasonló hálózatszerűség volt Amerikában is a cdma, ami ott is megbukott végül. De lehet csak a japánok földönkívüli különcsége miatt működött japánban. Persze a 3310es korszakban és még rá egy két évvel is a japok sehol nem voltak, de utána feltörtek mint a talajvíz.
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #30890 üzenetére
Fényévekre le volt maradva a nokia anno, emlékszem amikor én vettem amikor vettem a k750i-t amit előrendeltem a pannonban, akkor volt a boltokban az n70. Akkor már a telefonos újságokban meg a neten azt lehetett olvasni, hogy tízen akárhány Mpixeles kamerával szerelt, elforgatható kijelzős flippes, telefonokon nézik a tv-t japánban.
-
stufen2
aktív tag
Készülnek a "homemade"mobiltartók. 6 db után leszakad a bal könyököm.
Képek hamarosan.
-
stufen2
aktív tag
Azon nem gondolkodtatok, hogy ha pl 10 év múlva bedöglik az összes akku, akkor hogy fogjuk őket áram alá helyezni és bekapcsolni?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #30668 üzenetére
Ezek a telefonok tartozékok doboz nélkül szép állapotban sem mennek el 35-40-45-nél többért, cuccokkal a duplája, de ezek, legalább is 2 tuti átlagos állapotban van, ha meg kellene venni 100 nál többet nem adnék érte.
A nagyképűség ez: "Nemrégiben komolyan rá voltam kattanva erre a sorozata és megkockáztatom, hogy elég sokat is tudok róluk. Ezért: tisztelettel kérek minden érdeklődőt, hogy az „eredeti-e”, made in holgyártották”, „Koreai-e”, töltsél fel képet az akkumlátor alatti címkéről meg adj IMEI számot dolgokkal ne fárasszuk egymást és a life timerrel ......."
Lehet csak nekem szúrja a szemem, de egy ennyire tahó szövegeket én nem bírom. Jelene eseten meg ugye a zafír a drágább és nem a karbon - de ő nagyon ért hozzá.Ahelyett, hogy ő is utánanézett volna, ahogy én is kiolvastam a mobilaréna cikkekből az árakat.
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30663 üzenetére
Ez pont az a pár telefon, amit a dobozuk és az összes tartozékuk nélkül nem szabad megvenni, de ennek is a nagyképűsége nagyobb mint a tudása, csak ha a mobilarénás tesztek árait figyelembe veszem akkor a helyes árazási sorrend:
gold 400e felett
sapphire 340e
carbon 300e
black 150-200e
elvégre is egy darab szénszál lapka nem kerül annyiba, mint egy zafír drágakőde volt belőle egy két cég (goldstriker, knalish athem) által kreált giccsesebb darab is
sapphire platinum snow fox 340e huf
sapphire arte diamond 1000db gyémánttal 20e $
royal edition ?
princess 3,25 millió huf
(de ezek csak érdekesség képpen) -
stufen2
aktív tag
Van valakinek nokia 6070 ese és 5070 ese? Arra lennék kíváncsi konkrétan, hogy az 5070-re rá lehet-e tenni a 6070 burkolatot.
-
stufen2
aktív tag
válasz
novinyul #30644 üzenetére
kb. évente anyám kaphatott mindig ingyen egy telefont a pannontól, aztán mindig elhozta, de amikor átmentünk a vodához akkor megmaradtak, de maradt még így egy samu GT - S5350 Shark, meg egy bronz 6700 is, egyik se volt soha használva, csak kajlódtak a fiókba mert valamiért mindig mániája kivenni az új telefont a dobozból még akkor is ha nem használja, bár tavaly meg egy galaxy s4 minit kapott a vodától, most azt nyúzza
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #30519 üzenetére
köszi
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
LaciGSM #30473 üzenetére
Annyira vicc, hogy az ő áraik amik elméletileg magasabbak, mint az apróhirdetéseké, de 15-20 %kal lejebb vannak az apróhirdetésekhez képest. Pl BB Q10 60-80ig van 90%ban, szerintük 37ezer párszáz, de ugye ők apróhirdetési áron számolnak be. Az meg, hogy 80-90 perc egy aukció illetve hirdetésfeladás, hogy is mondjam vicc...
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30371 üzenetére
Nem hinném, made by nokia szinte felejtős, de bontva már biztosan volt, az ilyen kamu imei oldalak, mint ami az egyik képen is van, röhejesek, én anno bevittem a gold artémat a nokiába leellenőrizték, passzolt minden, de a pc suite is gold arteként ismerte fel, megnéztem ezeken a csoda imei oldalakon, és karbon arte -nak írta, a másik nem is talált készüléket. Nem látszik sajna a burkolat minősége az elég árulkodó szokott lenni, hátlap belseje.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #30114 üzenetére
De ez árulja a 3db 8810est is darabját asszem 50 körül, 25 körül vette.
-
stufen2
aktív tag
Istenbarma 2 hete sincs, hogy vette, de már 10 éves a gyűjteménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged