- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32395 üzenetére
Időjárás állomás, de most, hogy mondod nekem meg a homokóra tűnt fel. Azt már egyszer sunyiban kivittem a nagyszobába, hogy ne foglalja itt a helyet. De úgy látom édesanyám visszahozta időközben
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32382 üzenetére
Mondhatni így, hogy dummyk még komolyabb
Néha-néha látok pár dummyt a neten. De neki meg szinte az összes típus meg van, és hányféle variációban
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #32374 üzenetére
A vitrinjeid ismét elgondolkodtattak egy átrendezésen. Olyan sokáig néztem a szobámat, hogy rájöttem ha az állólámpámat áthelyezem (egy sokkal jobb helyre) akkor szabad lesz a mögötte levő falfelület. Ez meg is történt. Már csak össze kell dobnom egy 50x120cm körüli vitrint és mehet fel a falra
Most oda vagy berakom a téglafonokat és felszabadul az ágyam fölötti polc - amire újra tudok pakolni ezt-azt - vagy pedig a nagy tömegből átteszek oda jó párat és nem lesz zsúfoltság.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
hagymas7up #32341 üzenetére
nekem tetszett
-
bunkomen
aktív tag
Addig linkelgettétek ezeket a lengyel mobilok, amíg én is elkezdtem böngészni, és erre rá is írtam angolul: Nokia N93
Google fordító szerint szalagkábeles és a külső rész nem működik, de hát a kép szerint működik... Na mindegy, ha ért is angolul és postázni is tudja, biztos hogy annyi a posta hogy mégse kell. De egy próbát megér
Ez meg elvileg hibátlan kb 5 ezerért: Nokia N91
Basszus rohadt jó árakkal vannak telefonok
-
bunkomen
aktív tag
válasz
hagymas7up #32263 üzenetére
Én pl most hallok róla először
Vegyél Nokia 450-et... azt néha-néha találni pár ezer forintért és ugyanígy néz ki
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32261 üzenetére
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #32246 üzenetére
A dobozos hibátlan E60-at 4500ért vettem
Hibátlan ringo3, csak világítós 6250, hibátlan 9000 csomagot 10ezerért vettem... (az más tészta hogy a 9000 elment 15-ért)
Szóval nem limit a 3000 nálam sem. A lényeg, hogy ár alatt legyen!De ha valaki 3000-ig vásárol és azt mondják rá hogy nem igazi gyűjtő, akkor én nem vagyok igazi gyűjtő. És? Felveszel ilyen kritikát? Mindenki úgy gyűjt ahogy akar...
Xelibri-t, azt vetted amit még linkeltem, Érdről?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
CharlieDrop #32236 üzenetére
Most pl 20-ért kelt el egy 8850. Szerintem ez kissé több lett, mint amit ér. De hát látod... Kinek mi.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #32232 üzenetére
Soha ne mond, hogy soha
Egyszer biztos, hogy bele fognak esni az általam említett kategóriákba, azok amiket szeretnék. Ha meg nem, akkor kimaradnak a gyűjteményből, vagy belenyúlok a pénztárcába, de erre kisebb esélyt látok. Attól mondjuk picit félek, hogy a 8800,8810,8850,8910,8910i telefonokkal bajban leszek. Sajna ezekkel szinte mindenki tisztában van, hogy nem 2000ft-ot érnek. Ettől függetlenül volt már vaterán hibátlan 8850, ami 4500ft-ért kelt el. Illetve, tuti van itt valaki aki ezekhez is jó áron jutott hozzá.
Közben szerkesztetted: Nem az a lényeg, hogy hány kezeden tudod megszámolni az ilyen eseteket. Hanem, hogy néha bele lehet futni....
-
bunkomen
aktív tag
Erre az egész drágulásos dologra azt mondom, hogy mindig vannak nem hozzáértő eladók, akik röhejesen alacsony áron árulnak 1-1 ritkaságot... Én kivárom ezeket, és a jó 1ft-os "telefon csomag eladó" aukciókat
Számomra erről szól a gyűjtés. Nem pedig arról, hogy horror áron megveszek mindent, csak mert kell...
-
bunkomen
aktív tag
Mivel szeretek mások pénztárcájában kutakodni, megnézegettem a lejárt aukciókat
Két vásárló is 40-50 ezer forint környékén fog fizetni puputewe-nek, pár darab telefonért. Ez azért kicsit beteg
-
bunkomen
aktív tag
válasz
puputewe #32217 üzenetére
3650-et sikerült nagy nehezen elhoznom
A Nokia 450-et akartam még, 1500ért nem rossz, de akkora harc volt a másiknál, hogy el lett felejtve...
Ahogy elnéztem egyes telefonok durván elrobbantak az 5 perces hosszabbító funkciónak hála. Pl: Nokia 9000.... 27ezer forint, én meg eladtam 15-ért úgy hogy tutira működött a bele, na mindegy
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ma sem jött meg az N71.... rohadjon meg a posta az elsőbbségijével együtt! Folyamatosan csak drágul, a szolgáltatás pedig egyre szarabb
Vigaszomra szóljon, hogy haverom viszont meglepett egy félhalott 6700c-vel
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #32188 üzenetére
Nokia 7610 dobozos szép 5000ft! Te szereted az ilyen szépségeket
-
bunkomen
aktív tag
Erre kíváncsi leszek, kár hogy 20 nap... Utálom az ilyen hosszú aukciókat
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32169 üzenetére
Írj neki, hogy legyen 20
-
bunkomen
aktív tag
Napi okos: ILYET NEM TALÁLSZ!!
Illetve tegnap találtam ezt az E70-et 1999ft-ért.... de nem írtam rá. Hát jól is tettem
Úgy jártam volna, mint amikor már majdnem lebeszéltem 1250-ért egy E61-et, amikor kiderült, hogy 12500ft valójában. Könyörgöm, nem lehet átfutni azt a hirdetést mielőtt leokézzuk?
-
bunkomen
aktív tag
Mi a teljes listád? Esetleg egy bandafotót dobhatsz róluk. Amik eladóak, azokat miért vetted meg, ha mégsem kell?
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32089 üzenetére
Tuti, hogy valami berögzött kocka az eladó, aki olyan játékokat tol, ahol lehet fejlődni és szintenként jutalmak vannak
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32086 üzenetére
Az ilyen megérdemli, hogy 10 ezer alatt keljen el a telefon. Mit akar kezdeni a megmaradt cuccokkal? Inkább szenved és egyesével próbálja meg eladni? Nagyon okos...
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 8800 aki tud magával vinni akksit személyes átvételhez annak ajánlom..
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #32049 üzenetére
Akkor most jöjjön egy ellentétes eladó...
8310 előlapot találtam, meg még pár alkatrészt. Kb 5 nap után visszaírt, hogy sajnálja de azt az előlapot már más viszi, hamarosan utal. Hát mondom az nagy kár, az lett volna a lényeg... Kicsit később megint írt, hogy lebeszélte a vevővel, hogy átadja nekem a 8310 előlapot, mert neki annyira nem fontos és amúgy is visz csomó minden mást is
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #32031 üzenetére
Nekem is kék, de nem ez a lényeg amiért írok, hanem: MŰKÖDIK A 7600!!!
Legalábbis lejárt pannon kártyával most már jó ideje nyomogatom... voda és t kártyát nem szerette. Lehet egy rosszul sikerült függetlenítés miatt lett ilyen? Biztonsági kódot nem tudtam, master kóddal reseteltem, vagy 10 perce böngészek benne...
-
bunkomen
aktív tag
Nokia rinGo 3 hajrá gyerekek
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32006 üzenetére
Most ebben mi volt a bunkóság?
Találtam egy szebbet ami olcsóbb, beajánlottam...
-
bunkomen
aktív tag
[link] Mielőtt bárki meg szeretné venni... Hiába, elhoztam 3-ba postával
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #31974 üzenetére
Telefonokról van szó, nem csak Nokiákról... Az más kérdés, hogy a filmesek is tudják mi a jó márka
-
bunkomen
aktív tag
PÜ-ben nem izgi... amúgy sem a nyeremény a lényeg, hanem hogy kicsit pörögjön a topic. Fejből rémlik egy típus, hogy a csajnak egy N szériás Nokiája van (pontosat nem lövöm le). Többi passz...
-
bunkomen
aktív tag
Basszus a Nokia 9000 már 12 ezernél jár és még hány nap van vissza. Úgy tűnik be fog bizonyosodni, hogy 15-ért, ár alatt adtam el a garantáltan működő, de halott akksis példányomat....
-
bunkomen
aktív tag
válasz
puputewe #31888 üzenetére
Én biztos nem vásárolnék vissza semmit, amikor érthetően le van írva minden az aukcióban. De te tudod....
Mindenesetre, egy ilyen Ericsson-om nekem is van, tök felesleges, töltőm sincs hozzá. Ha valaki lecsúszna az aukcióról, keressen nyugodtan.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #31879 üzenetére
Kit érdekel, hogy működik-e? 1ft-os aukció, garancia nélkül. Leírta, hogy gyűjtemény részei voltak, amikor elrakta nagy része működött... 1ft-ra rakta, mivel nincs kedve végigtesztelni őket. Innentől mindenkinek a saját döntése, hogy kinek mennyit ér. Te csak dobozos, működő darabokat veszel... Értelemszerűen ezek nem a te aukcióid.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
bunkomen #31868 üzenetére
A Nokia 640-et letudtam
Mindenesetre tovább figyelem azt a másikat is, jó árban minden jöhet
-
bunkomen
aktív tag
nem rossz ötlet ha kiírjuk hogy kinek mi kell, nem licitálunk egymásra feleslegesen. nekem már aukciófigyelőben van kb 15db mióta elkezdte felrakosgatni
ami komolyan érdekel: nokia 8148i, 430 (ami igazából 640), thf-9h (450), 8910i, 8850... persze ez a 8xxx széria gyanúsan horror összegért fog elkelni, szóval lehet kimaradok a licitből
-
bunkomen
aktív tag
Amúgy ezek a refurbished telók milyenek? Full utángyártott fos az egész ház, vagy mi az ami eredeti rajta?
Mert most pl találtam 20$-ért 2300-t ami nem rossz ár, főleg ha lemegy a dollárMurdR: észben tartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest