- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Dee
tag
válasz
zorzy4 #31262 üzenetére
Nekem fontos a doboz,sőt az Imei szám is stimmeljen! A régi telefon dobozok jól néznek ki. Számomra így kerek😃😃
Lehet rajta vitázni meg minden!
Pár éve gyűjtöttem a Matchboxokat is! Na ott ki is készülnêl a doboztól!! Ott van olyan meló ahol a doboz többet ér😉
Az,hogy lopott vagy nem egy telefon,az pedig szerintem erkölcsi kérdés! -
Dr Dee
tag
Valakinek van Nokia N73-as(fekete) elő,hátlapja+billentyűzet?Jöhet használt is,de legyen használható is!
SOS! -
Dr Dee
tag
Mai győztes
[link] -
Dr Dee
tag
Köszonöm
Nokia 5140i dobozos mit ér?
-
Dr Dee
tag
Egy közepes állapotú Nokia N73 Music Edition dobozos mennyit ér?
-
-
Dr Dee
tag
A mai kedvencem,amikor a te fotóiddal találsz egy másik hirdetést Ja és a szöveget is tőlem "lopta"
Én meg képes voltam felhívni -
Dr Dee
tag
-
Dr Dee
tag
Mai kedvenc
[link] -
Dr Dee
tag
Mai kedvencem:
[link] -
Dr Dee
tag
Feléért adok egyet én is,valakinek kell?[link]
-
Dr Dee
tag
Vegyétek,vigyétek:
[link] -
Dr Dee
tag
Két sőr közötti beãrazãs😀😀[link]
-
Dr Dee
tag
Ki tudja,hogy miért nincs 4110-es készülék?
-
Dr Dee
tag
ez szép darab:
[link] -
Dr Dee
tag
Aki megakarta venni az enyémet,csak nekem nem Magyar felirat van a billentyűzet en:[link]
-
Dr Dee
tag
-
Dr Dee
tag
-
Dr Dee
tag
A mai kedvencem:[link]
-
Dr Dee
tag
válasz
Earl_Muttley #30690 üzenetére
Sajna nem az enyém. Egy Orosz oldalon találtam,hogy eladó. Kíváncsiságból ráirok....
-
Dr Dee
tag
Ez kié?
[link] -
Dr Dee
tag
Na ez a komoly:-)))))[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest