- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2404 üzenetére
Hát igen.
Lehet túl sok ítéletnap regényt olvasok, de én nyaralásra is vittem magammal egy feltöltött akkut, bár hülyeség, mert ha az áram elmegy, akkor a BTS-ek se fognak menni, ergo ott leszek egy full feltöltött telefonnal térerő nélkül. -
meroly
veterán
válasz
Rav3n02 #2394 üzenetére
Ja hát az alap nekem is, de jogosan. Egyik kolleganőm pl beszorult múltkor a wc-be és vagy fél órán át kiabált, de senki sem hallotta, mire szerencséjére pont ment egy másik kolleganőm wc-re és kiszabadította. Szóval jól jön azért a mobil.
Saint_: igen, számomra is, a 8800 pl. Istenkirály készülék, gyönyörű, megkapó és még hozzáteszem nagyon jól is áll az arcomon
-
meroly
veterán
Egyre jobban kezd bennem körvonalazódni az, hogy sok ismerősöm nem azért használ viszonylag régi - olykor-olykor retro - telefonokat, mert húde szeretik, hanem olyan sokat csalódtak a mai gagyi készülékekben. Sokan térnek vissza a 6310i-hez, 6610-hez és a 6230i-hez is. Hát nem véletlen....
Amúgy ti kibírnátok telefon nélkül. Azon agyaltam, mi lenne ha ellopnák az enyémet, szerintem még aznap vennék egy másik 6230i-t, tuti nem bírnám ki nélküle. Sokszor még strandon is benne van a fürdőgatyám zsebében (persze nem akkor mikor fürödni megyünk
).
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #2368 üzenetére
Ha Nokiával van szervizkérdésetek, nyugodtan keressetek meg, szívesen segítek, egész jól értek hozzájuk
Hamár felajánlottad, megkérdem.
Adott a 6230i-m. A külső hangszóró eléggé tompa. Ha erősen nyomom az antennafedelet a hátlapnál, akkor jól szól. Ezt új hangszóró orvosolja vagy valami más nyűgje van?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2348 üzenetére
De igen, mondtam is hogy köszi.
amanoba, Rav3n02: Hát ti eddig merre jártatok? Szép telók meg kell hagyni.
SyntaxeError: nálam a 6230i nem retro, az van hétköznapi használatban, most jött meg az új ház, mert lestrapáltam már a másikat. Ja és a tervek: diploma januárban, ha minden simán megy, a cigi meg egyből utána (ez fogadalom).
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #2301 üzenetére
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2295 üzenetére
Ha találkozol ilyen 6650essel, azonnal szólj! Egy ilyen kell nekem. Mérföldkő, háromszorosan is.
Jól, köszi, kapott antibiotikumot meg majd el kell vinnünk fogorvoshoz.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2293 üzenetére
Engem is érdekeltek egy időben a kettényitható qwerty-sek, most viszont csak a normál kialakításban bízom, kevesebb a meghibásodási aránya azoknak, amiknél nincs mozgó alkatrész.
Két nappal előbb el kellett jönnünk, még hétfőig ott lettünk volna, de a gyereknek nőtt egy bubja az inyén, szerettük volna ha a saját orvosa látja. Ettől függetlenül nagyon jó volt.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2262 üzenetére
Sok volt a meló, meg nyaraltunk is, de olvastalak benneteket.
Szép gyűjteményed van, a 7600 meg a 6800 se mindennapi darab, csak így tovább. És jó hogy vannak még ilyen jótékony emberek mint novinyul
A BL-4C és a BL-5C csak méretben és kapacitásban térnek el, amúgy egyeznek, tehát ha belemegy, akkor működnie kell vele.SyntaxeError: 6230i? Meghiszem azt! Annyira jól elvagyok vele, most nem is érdekel a telefoncsere komolyan mondom. Ezzel a BL-6C-vel meg erős használat mellett is bírja a 2 napot szóval szerintem még mindig ez a legjobb telo annak aki sokat beszél és nyomkodja, multimédiában is elegendő nekem. Vaterán nézz körül, egész jó állapotúak vannak.
-
meroly
veterán
Mi ez a pangás srácok.
Beruháznék egy 6210esre, ami működik is. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Nagyon büszke vagyok magamra, kicseréltem a bekapcsoló gombot a 6230i-ben. Ez a torx csodákra képes
Ha olyan furán szól kihangosítva, akkor elég egy csengőt cserélnem és az is meggyógyul? Tudtátok hogy a csengőbe van építve az antena? Tegnap kivettem, ehhez még csavarhúzó se kell, és eltűnt a térerő. Durva, majd a frász jött rám. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2058 üzenetére
Szép
Én is elfogadnám a szekrénybe.Nekem meg megjött a torx6-osom és életem első telefonszétszerelése is megvolt. A 6310i-nél néztem meg nincs-e valami gond a csatlakozóknál, mert ugye nincs rajta kép. Hát egyik prücök meg volt hajolva kicsit, visszahajlítottam, de ugyanúgy semmi. Asszem ehhez kevés a torx
-
meroly
veterán
Nos srácok, ez az új 6230i se bírja tovább nálam úgy látom két napnál.
Ma 1,5 óra beszéd, sms, naptár, fénykép, nyomkodás, stb és félig van az akku (vadi új akku). Arra kicsi az esély hogy szintén rossz, így elkönyveltem, hogy nálam ennyit bír. -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #2018 üzenetére
Ejha, ezek a nők kiszámíthatatlanok.
Most kivételesen feleségem sem örjöngött hogy megvettem ezt a 6230i-t
Persze csak azért mert azonnal elkezdtem hirdetni a másikat, meg így tudja hogy legalább csöndben leszek telefon ügyileg egy darabig.
Rendeltem egy bekapcs. gombot mert ramaty állapotban van, meg egy torx-ot és életemben először telefont szedek szét ha megjönnek. -
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #1975 üzenetére
Igen, igen.
Ezt láttad már? -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #1973 üzenetére
Én talán a Terminator2 után szerettem meg az ilyen kütyüket, ott volt a csávónak egy Atari Portfoloja. Ez is retro, igaz nem telefon
-
-
meroly
veterán
Lehet hogy az én agyrémem csak, de előfordulhat, hogy a hosszúkásabb betűtípusú készülékek jobban bírják akku terén?
Pár embert megkérdeztem ilyet is olyat is, akinek a hosszúkásabb (nem szoftververzió függő) volt, nem panaszkodott az akkura.
Szerintetek? -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #1928 üzenetére
Hát az nem sok, bár az árából talán tudsz egy 6230ast venni.
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #1926 üzenetére
Ez a 8800 még mindig magával ragad, hazaérek első dolgom lesz hogy jól megnyomkodjam
Be is adtad a 6230i-t? Ez gyors volt. -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #1919 üzenetére
Gondolom nem a classcira
Jó lehet kicsit túloztam az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest