Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
én is vettem a 6310i előtt egy T6-ost. bár a 6230 szétszedéséez nem kell, most du. amikro csináltam kollegnőmét (tudod,megkapta az én új háazamat),nem kellett hozzá a T6, de elvitem mgammal a bizti kedvéért.
én szétkaptam mindegyiket, amennyire lehetett, kifehérítettem a gombokat, 5110-ben, 1610-ben teljesen besárgultak, beletettem Cloroxba, kicsit javultak.
holnap fizethetem ki a 7110-eket

ugye az eyikért egy 8210et szeretnék. a másikért meg egy Ericsson T28-at. nagyon tetszik. leszarnám az 1-2napos akksit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő