- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #10833 üzenetére
annnyit nagyon megér és nekem eszméletlenül tetszik a 9700, de a bis/bes-el mi lesz? előfizetsz?
nekem meg, ha minden jól megy, két héten belül lesz egy új 3GS-em. vagy nem, de elvileg igen
amugy ha nem jött volna a 3GS lehetőség (mert olcsó), akkor használtan vettem volna karcmentes 9000-et.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #10706 üzenetére
így kell eladni valamit
-
Magnum_
nagyúr
nekem a lényeg, hogy gyors legyen, a telefonálás funkció hibátlan legyen (két androidos telefonomon volt velük baj), alap programok legyenek (office, skype, gps, msn, net) aztán viszonlángos. nem főzögetek én, gyári párti vagyok. i4 s zivem csücske jelenleg, de kokain árban van.
-
Magnum_
nagyúr
ha valaki akar hihetetlenül olcsón 8210-est, irjon rám. a meghirdetett árból még lehet alkudni..
-
Magnum_
nagyúr
ha vki nagyon jópofa, 4k--ért elviheti a 8210-est, de csak azért, mert kinéztem egy mobilt, amit igen megvennék
-
Magnum_
nagyúr
már csak ez maradt. igen baráti áron vihető egy ötösért.
aki jópofa, még kap hozzá egy vadiúj pót akkut is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #10472 üzenetére
köszönöm, kedves vagy
#10473) selenge: privátban folytatjuk
-
Magnum_
nagyúr
akkor nálam selenge fórumtárs is csatlakozott anevemearl kollega mellé. ami azért gáz, mert anevemearl még nagyon kiskorú, de selenge már apa.
csak a miheztartás végett írom.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
hibátlan állapotú fekete-arany (jet-black), utángyártott előlap eladó Noia 6310(i)-hez. adom vele a középrészt is, ami szintén új, csak mint tudjátok, letörtem az egyik rezgőmotort tartó pöcköt. az ára legyen 1k. tudok hozzá adni utángyártott gombsort is igény szerint.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #10127 üzenetére
azért 14éves korod felett nyilvános fórumokon már ne bújts fel senkit önbíráskodásra
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ScottiMarci #10003 üzenetére
ja, van, ha bp.-i vagy, adok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
arkades #9982 üzenetére
az az alapvető baj, ahogy elnézem, hogy mindent annyira olcsón akartok megoldani, hogy rosszabbnál rosszabb megoldások jönnek ki. megveszitek a lehasználtabbnál lehasználtabb telefonokat, de panaszkodtok, ha nincs márkajelzés, letört az akkupöcök, karcos, befolyt a kijelzője, stb, majd vadásztok hozzá donort + pénzért, majd másik lehasznált házat + pénzért, és kijön sokkal drágábbra, mint egy felújított utángyártott házas példány, és a ráköltött összeg megközelíti a ténylegesen karcmentes, gyári, kurvaritka példányok árát.
így kell ezt csinánie.
én is kiadtam sok 5110 meg 3210 árát egy makulátlan gyári 8910-ért, de az eladó személye garancia a minőségre.
bárki jön hozzá, szakértő, nem szakértő, csak nézi. és az utángyártott házas telefonjaimat is, mert szépek, frankón működnek és még azokban nem is áll sok pénzem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #9908 üzenetére
a 6310-re most tettem uj házat. most is hibátlan, csak nem rezeg. szerencsére most épp nem használom. majd veszek rá uj házat, +2k nem oszt, nem szoroz.
szili: jó, megragasztom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ScottiMarci #9900 üzenetére
nekem is kéne
-
Magnum_
nagyúr
kell vkinek egy csomó régi, (le)használt nokia 6310 és 6310i ház? meg használt régi akksik? van pár, kidobni nem akarom, de nyilván szükségem sincs rájuk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #9887 üzenetére
jja
-
Magnum_
nagyúr
én céges simmel próbálok ki mindent. vagyis próbáltam
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #9791 üzenetére
leüttetted?
-
Magnum_
nagyúr
ericsson fanoknak.. milyen teknika volt 1997-ben
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #9791 üzenetére
és még közel is van hozzád.
-
Magnum_
nagyúr
csetbord megy golya úrnak.
-
Magnum_
nagyúr
ericsson chatboard valakinek? kell vagy nem kell?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ScottiMarci #9710 üzenetére
te meg a "válasz" funkciót
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ScottiMarci #9696 üzenetére
7110 az egyik legjobb telefon a világon. gratula hozzá.
-
Magnum_
nagyúr
ma is "termékeny" nap vót. 6310 új házat kapott, teljesen kész a gyűjteményecske.
továbbá syntaxerror csavarproblémája is megoldódott.(nem érdekelne valakit egy dell d420 subnotebook?)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #9655 üzenetére
lehet, hogy tudok adni. hozd at a telefont
kspar: nem tom mennyiert szeretnel, de ha ennel is olcsobban, akkor goto ebay
-
Magnum_
nagyúr
felajanlok egy ericsson chatboardot. dobozaban hasznalati utasitassal, hibatlan allapotban. aki elsokent jelzi itt, hogy igenyt tart ra, viheti.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest