- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Én Easyvel kezdtem.
Sajna meghalt. Először egy nagyobbacska baleset hatására szétnyílt, eltörött a ház, leszakadt az lcd átvezetőfoliája, de kis javítás után ment. Házát egy Maxéra cseréltem le. Utánna LEDeket cseréltem benne, szép jégkékre, vettem hozzá vékony aksit, és abba tettem egy 1100-as Nokia 3310 telepet. Majd egy utángyártott kínai vacak autós töltő kinyírta az egész töltőáramkört, mert fordítva volt bekötve a két pólus. Sajnos a panel is csúnyán sérült, így nem lehet vele semmit se csinálni.
Imádtam mert a nagy lapátkezemben normálisan benne volt, nem csúszott ki. Mammut killernek becézte mindenki. Kiúzott antennával milyen jókat lehetett a lányok fenekére csapni.
Végülis 3 évig használtam... pedig mindenki hogy fikázta, csak akkor nem mikor eltévedtünk, mindenkinél 0 térerő, az meg épphogy fogott valamicske westel hálót. Bár belegondolni nem merek, hogy mennyire sütötte az agyamat. Mást fontos szervet nem, mert sose tettem gatyazsebbe.
Úgy tűnik ennyire csak az e398amat szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASUS ROG Ally
- Horgász topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- League of Legends
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest