- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
micro
addikt
Milyen internet kapcsolatod van?
Dyn IP? -
Zed
tag
Kiprószáltam miden javaslatot, de sajnos egyik sem jött be. :)
-
Zed
tag
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Sajnos nem jó. :)
-
crab
senior tag
Akkor próbáld ki a Bootvis-t.
Ez elvileg csökkenti a bootolási időt! nekem nem vált be, de neked sikerülhet!:)
Itt olvashatsz róla:[L]http://www.microsoft.com/whdc/hwdev/platform/performance/fastboot/default.mspx[/L]
Innen meg letöltheted:[L]http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=664&file=2&evp=c0fe1491e3b91c60e5a98507f23be40f[/L] -
9CS
senior tag
Ez egy ismert ''hiba'' volt ha jól emlékszem, javítócsomag fent van? (Nehogy már havonta kelljen telepíteni...)
-
Esmein
nagyúr
Öreg a windowsod. kb havonta illene.
-
Zed
tag
Üdvözletem!
Először is boldog, sikerekben gazdag 2004-et kívánok minden Fórumozónak!
A ''bajom'':
A WinXP bootolási, valamint leállítási ideje drasztikusan megnőtt. ( kb. 3 perc :( )
Már kezd az idegeimre menni a dolog, de újratelepítést nem szeretnék. :O
Új programot nem telepítettem, a konfigurációt nem változtattam meg mostanában.
Mi lehet a hiba oka?
Várom hozzászólásaikat, javaslataikat, ötleteiket!
Segítségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel, Zed
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest