- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordEVO
tag
Aaah pont most vettem meg az evvegi leakciozas soran a felujittott trilogiat egy csomagban. Sosem jatszottam ezeknek a regi eredeti verziojat es igazabol csak a negyet akartam megvenni, de igy csomagban jo aran volt es megvettem a trilogiat. Nagyon elvezetes volt a 2 es a 3 is, de amire nagyon vartam az a 4. Pont most jatszom es ellegge a jatek kozepebe lehetek, de nagyon elvezem es ritkan ad ilyet nekem manapsag egy jatek, hogy izgatot vagyok,hogy jatszam.
-
myckey
veterán
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Hasonló, mint a S. Hellblade ( ? )...azzal sem mindenki békül ki, mások meg az egekig magasztalják. kb.
Nem mindenkinek fekszik a megvalósítás.Szerintem mind klassz, ezekből kellene többet eladni, megvalósítani...sem mint a sokadrangú, tucat, AAA akármikből.
-
GodGamer5
addikt
Kár, hogy a Silent Hill 2 remake, meg az AW2 a béka segge alatt van eladásokban, pedig mindkettő jobb volt mint a Resi4..
-
Montanaxy
aktív tag
Megérdemelt számok. Egyedül a 3. lett összecsapva. Ott is lehetett volna még egy karaktert betenni. Sokkal több volt a 3 ban.
-
Sirandrish
legenda
Meg is érdemli, és én hozzá is járultam
Új hozzászólás Aktív témák
ph Továbbra is népszerű a franchise negyedik felvonásának a felújított kiadása.
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest