Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Shinjike87
üzenetére
Én egyáltalán nem voltam elájulva a Detroit-tól, pedig alapvetően érdekel a téma (filozófia, akár a AI-ról) és nem zárkózom el a "sétálószimulátoroktól" sem. Volt egy-két, némileg hasonló játék, amit imádtam, de ez olyan "mehh...". Nem bántam meg a ráfordított időt, mert nem hosszú, és nem kimondottan rossz, de nem ajnároznám, hogy "hó de jó".
-
Shinjike87
aktív tag
Az egyik, hogy lehet én majd csak a megjelenésre rá 2 év múlva veszem meg, mert nincs a teljes árra pénz. Mennyivel jobb, ha már egyből magyar a felirat, vagy ne adj isten, szinkron. Másik meg, amit már kolléga is írt, a Detroitnak simán nekimegyek még egyszer szinkronnal.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
60 óra?
Itt fórumon tudok pár embert, akik több mint 80.orát raktak bele S így is kb 75 százaléknál tartanak.Én járok kb 60 oránál S kb a platina progress felénél.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
És ha én azért nem akarom, mert csak a akarom végigvinni?
Akkor ez már kötelező. -
Sirandrish
legenda
De ezek nélkül is végig lehet vinni. Amúgy ezek a játékok (a HP tuti) kb 60óra alatt platinázható. Tehát ha csak a storyra mész, és megcsinálsz 1-2 plusz cuccot, akkor is megvagy 40 óra alatt? Az sok? Én se szeretek több száz órát beleölni egy játékba, de a mai árak mellett én a 30-40 órát már el is várom.
20-25K egy 6-7 órás élményért szerintem nem megérős
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs?
Ha nagyobb.zsebet akarsz, hogy ne kelljen percenként eladni a feles lootot, folyamat Merlin trialokat kell csinálj. Az akkor mi?
Ha fejlődni akarsz, csináld A challangeket, amik közül sok grindolos.Az említett címek nekem azokkal is játszhatatlanok.
Nem vagyok hajlandó a fél életem egy db játékra áldozni. -
Sirandrish
legenda
válasz
markknight
üzenetére
Hát az minimális. Épphogy csak megismerteti a játék a tartalmát.
Persze elképzelhető hogy valakinek már az is sok.. -
Tuhajohn
tag
Mindig örömteli hír, ha készül valamihez szinkron, de a Detroit-ot semmiképp sem vinném magyar szinkronnal. Azt eredetivel kell játszani.
-
markknight
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért van, mert addig nem enged tovább a sztori a következő fejezetre még X dolgot és Y vadászást/gyűjtést meg nem csináltad.
-
Sirandrish
legenda
Nincs kötelező grind. Ha nem a 100% a cél, akkor bőven elég a főszálat vinni, abba meg semmi grind nincs.
A nagysághoz meg annyit hogy éppen ezért van benne seprü(és más "jármű), és gyorsutazás is.
Ezek nélkül kvázi játszahatlan lenni bármelyik AC vagy FC, az emberek nagyrészének.. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem az élvezeti.faktorral van bajom.
Hanem a nagyságával, és a kötelező grindal. -
janos666
nagyúr
Én is annyira hozzászoktam ahhoz, hogy angolol nézem az angol nyelvű filmeket, hogy mikor magyar szinkronnal látom egy akciófilm reklámját, azt hiszem, hogy megint Cofidis reklám, aztán rájövök, hogy nem (mondjuk eleve zuhant az amcsi filmek szintje is, hogy így összeérje egymást a valahol viccnek szánt koppitáns és az "igazi").
-
Daelion
őstag
Igény biztos van rá mert nekem is van haverom aki mindig kérdi, hogy magyar van-e egy játékban amikor ajánlok neki valamit.
Személy szerint engem konkrétan taszít a magyar szinkron egy játékban sőt filmeket is inkább nézek angol/eredeti nyelven+angol felirattal de ugye nem én vagyok a célközönség.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hogwarts?
Még végig se vittem PS-en!
De nem állnék neki mégegyszer. -
Akkor ezekszerint ez győzött, sokáig versenyben volt a Hogwarts Legacy is. Most sajnálom nagyon, hogy a Detroitot már kétszer végigvittem, a Gow-ot meg még a nagyszerű szinkronnal sem voltam képes 3-4 óránál tovább játszani.
Resident Evil 4-et viszont el sem kezdem addig, hátha lesz szinkron

-
Aethel
aktív tag
Szerintem fontos az ilyen projekteket támogatni. Ez tipikusan ilyen alulról induló kezdeményezés, hátha felhívja a figyelmet a hazai kiadóknak hogy van erre igény. De ha nem, én akkor is szívesen fizetek ennek a csapatnak azért hogy 1-1 játékot magyar hanggal játszhatok
GoW is zseniális lett. -
Szerintem sok.
Magambol indulok ki. Nekem megvan PS-en a Detroit, de ha elkészült a szinkron, megveszem pc-re is.
Persze jobban örülnék ha, ha PS-en is tudna működni, de...Ja, és lehet ez beindít valamit Sonynal és legalább a belső címeket szinkronnnal kapjuk, hamár az olasz stb. van.
-
Amikor ma először olvastam a hír GS-en, az volt az első dolgom, hogy azonnal megnézzem az előzeteseket! Ez elképesztő jó dolog szerintem, hogy van pár ember, aki ilyennel foglalkozik és belevág! Én idegen nyelven tanultam kommunikációs szakon külföldön, de mindig is nagy támogatója voltam a szinkronnak!
Én szinkronnal szívesen újra végigjátszom ezeket, mert eleve jó játékok! A Detroit pl. nálam már jó ideje félbemaradt, ahhoz most már megvárom a szinkront és úgy játszanám végig!i Amint belenéztem a Detroitos előzetesbe, mindjárt felállt a szőr a hátamon, még jobban bele tudtam magam élni a szerepbe!

Egyébként mindkét projektre részemről ment egyenként 12 ezer forint, nagyon szurkolok nekik!

-
janos666
nagyúr
Mekkora közönsége van ezeknek ennyivel a megjelenés után? Van, aki félreteszi, és erre vár, vagy amúgy nem érdekelte, de így már igen?
Persze azt értem, ha nekik ez jó hobbi (abból mindenkinek kell pár, és ez valamennyire hasznos is), vagy egyfajta "reklám" (hátha később hivatalosan is felkérik őket fizetséggel). -
duvi
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Már egy ideje elérhető
-
StanDoFF
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Keresd fel a honlapjukat.
-
- = Zk = -
félisten
jóóó...

a GoW-hoz mikor honnan lehet beszerezni a magyar szinkront?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest