- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Oldja meg az ingatlan tulajdonos/üzemeltető. Ma már az internet alap, mint a víz, villany, fűtés, hiszen ma már egyre több hivatalos ügyet intézünk interneten keresztül. Már ki se nyomtatják a számlát, csak ha külön kéred és lehetne sorolni. Ha az a szoba a saját intimszférája, akkor márpedig ott a tulaj/üzemeltető biztosítson internetet. szvsz
-
zsolt160
aktív tag
Feleségem külföldön dolgozik, és a szobályában a wifi jelerősége igen kicsi. Vettem egy noname Repeater-t, de az nem egész egy hónapig működött. Beállítás után nem látható, csak a bekapcsolást jelző led világít, reset után amíg be nem állítom jel erősítésre, addig látszik a wifi-k között, utána újra indul, és csak a leírt power led világít, eddig működött. Csak 2.4G-t erősít.
Ezért szeretnék venni egy olyant ami működik, esetleg az 5G-t is erősíti.
Amiket Találtam a noname-en kívűl, D-Link, TP-Link, Asus, Netgear ismertebb márkák, és ezeknek van kívűl antennája, míg ugye a noname-nek nincs.
Valakine van ötlete mit vegyek?
Van itthon routerem ami tudna erősíteni, de nem mertem ki vinni, mert az az itthoni modem-router-re (net szolgáltató adta, Arris) nem megy fel csak a már erősítésre beállított Tenda routerre (kapucsengő miatt van az beállítva)
Esetleg router erősítsen, vagy Mes Wifi (igaz erről nem nagyon tudok semmit)?
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest