- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Oldja meg az ingatlan tulajdonos/üzemeltető. Ma már az internet alap, mint a víz, villany, fűtés, hiszen ma már egyre több hivatalos ügyet intézünk interneten keresztül. Már ki se nyomtatják a számlát, csak ha külön kéred és lehetne sorolni. Ha az a szoba a saját intimszférája, akkor márpedig ott a tulaj/üzemeltető biztosítson internetet. szvsz
-
zsolt160
aktív tag
Feleségem külföldön dolgozik, és a szobályában a wifi jelerősége igen kicsi. Vettem egy noname Repeater-t, de az nem egész egy hónapig működött. Beállítás után nem látható, csak a bekapcsolást jelző led világít, reset után amíg be nem állítom jel erősítésre, addig látszik a wifi-k között, utána újra indul, és csak a leírt power led világít, eddig működött. Csak 2.4G-t erősít.
Ezért szeretnék venni egy olyant ami működik, esetleg az 5G-t is erősíti.
Amiket Találtam a noname-en kívűl, D-Link, TP-Link, Asus, Netgear ismertebb márkák, és ezeknek van kívűl antennája, míg ugye a noname-nek nincs.
Valakine van ötlete mit vegyek?
Van itthon routerem ami tudna erősíteni, de nem mertem ki vinni, mert az az itthoni modem-router-re (net szolgáltató adta, Arris) nem megy fel csak a már erősítésre beállított Tenda routerre (kapucsengő miatt van az beállítva)
Esetleg router erősítsen, vagy Mes Wifi (igaz erről nem nagyon tudok semmit)?
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest