- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
Aktív témák
-
csongeee
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni egy elég furcsa és kellemetlen probléma megoldására.
Windows 7 operációs rendszerem van,az történt,hogy nyomtatni szerettem volna egy dokumentumot aminek nyomtatása nem egészen sikerült,kiirta a rendszer,hogy nem ismeri fel a nyomtatót.
Gondoltam HP nyomtatóm szoftverét uninstalálom és újra instalálom,revo uninstaler-el probáltam unins.....,de kiirta,hogy nem tud visszaállitási pontot létrehozni ami már szokatlan volt,de végül is sikeresen uninstalltam.
Újraindítottam a gépet és azt látom,hogy nincs internetem,videót nem játszik le,hang nincsen,játékok nem indulnak.
Drivert frissítettem de nem hozott eredményt,próbálkoztam a rendszer visszaállitással,sikertelenül,mert azt irta nincs korábbi visszaállitási pont.
Ami még furcsa, folyamatosan akar frissíteni.....ezt a hibajelenséget több ismerősömtől hallotam,nekik is windows 7 ultimate rendszer fút.
Nem hiszem HP szoftol kelettkezett volna a probléma,mert az emlitett ismerősöknek nem használnak Hp nyomtatót.
Segítséget előre is köszönöm
Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest