Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
csongeee
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni egy elég furcsa és kellemetlen probléma megoldására.
Windows 7 operációs rendszerem van,az történt,hogy nyomtatni szerettem volna egy dokumentumot aminek nyomtatása nem egészen sikerült,kiirta a rendszer,hogy nem ismeri fel a nyomtatót.
Gondoltam HP nyomtatóm szoftverét uninstalálom és újra instalálom,revo uninstaler-el probáltam unins.....,de kiirta,hogy nem tud visszaállitási pontot létrehozni ami már szokatlan volt,de végül is sikeresen uninstalltam.
Újraindítottam a gépet és azt látom,hogy nincs internetem,videót nem játszik le,hang nincsen,játékok nem indulnak.
Drivert frissítettem de nem hozott eredményt,próbálkoztam a rendszer visszaállitással,sikertelenül,mert azt irta nincs korábbi visszaállitási pont.
Ami még furcsa, folyamatosan akar frissíteni.....ezt a hibajelenséget több ismerősömtől hallotam,nekik is windows 7 ultimate rendszer fút.
Nem hiszem HP szoftol kelettkezett volna a probléma,mert az emlitett ismerősöknek nem használnak Hp nyomtatót.
Segítséget előre is köszönöm
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest