Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak videón láttam a mozgó kamerát, élőben nem volt szerencsém hozzá

Ha ilyet használnék én is évek óta, akkor lehet engem is zavarna a kivágott képernyő viszont, mivel nem használtam, ezért hozzá szokott a szemem a kivágáshoz
Nekem a sorban ez az utolsó helyen van, abban a listában, hogy mi nem tetszik egy telefonon 
-
Ízlés kérdése, de ez a kerek sziget nekem nem adja, ahogy nem adta az elődnél sem. Plusz, a szelfi kamera tologatása is egy olyan dolog, amit el kéne már végre felejteni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy a 7 Pro óta tulajdonképpen csak visszafelé lépkedünk designban. 4 éves a telefon, már security patch-et sem kap, szóval kénytelen vagyok váltani, de egyszerűen nincs mire, mert a lyukasztott kijelzőt azóta se tudják elfelejteni oneplus-ék. Jelzem, a kiemelkedő kamera kapcsán mindenki magyarázott, hogy na majd így, meg úgy megy tönkre. Jelentem, tökéletesen működik mind a mai napig, pedig 2 éven át arcfelismeréssel nyitottam a telefont, szóval kapta az ívet rendesen.
-
Nagyon szép ♥️
-
realist
őstag
A 10 pro-hoz képest a 11 minden volt csak előrelépés nem. Remélem a 12 jelentős fejlődést fog hozni, ehhez kellene min kell 1.0" főkamera.
Meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (419)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem a sorban ez az utolsó helyen van, abban a listában, hogy mi nem tetszik egy telefonon