- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Igen, mert eltuntettek a keresot, csak az adott oldalon lehet keresni, igy vegig kell gorgetni egyesevel a 233 lapot megtalalni, ami nekem kell, mert kizarolag hetesevel jeleniti meg a listat.:-(
Oszloponkent be lehet allitani az abc sorrendet, de az se er sokat.
Jo lenne legalabb egy szures, hogy csak azokat mutassa, amik ublock-hoz vannak, de gondolom, akkor is lenne vagy 100 lap.
-
kezdosql
tag
Aljazeera webes tv ugy fel perc utan egy nagy feher X-et tesz a kepernyore, amit nem bannek, de leveszi a fenyerot is, igy a sotet reszek idonkent feketebe mennek, az mar zavaro.
Hogyan lehet ravenni, hogy ne vegye le a fenyerot? -
kezdosql
tag
A Comodo egy beváltatlan ígéret maradt, évek óta reszelik csiszolják,
Nagyon regen volt egy elemzes, hogy kulonbozo orszagokban fejlesztik, de egyetlen csapat sincs, amelyik osszegyurna oket, ezert rengeteg parhuzamos dolog van, keresztbe verik egymast, lassu, stb.
Mint anno a win2k, ezert hoztak ki az xp-t, aminel teljesen ujrairtak az egeszet, igy az mar mukodokepes(ebb) volt.
-
kezdosql
tag
Be volt kapcsolva, csak valamiert egy napig nem mukodott.
Masnap mar igen, amikor be akartam allitani, mar azt lattam, minden rendben van.
Ugy latszik, kellett neki egy kis ido, hogy felismerje, van egy ujabb blokkolando tetel.Hasonlo esetben hogyan tudom megmondani neki, hogy mit blokkoljon?
Megnyitottam a menujet, es a szinskalaval jelezte, hogy a felbukkano ablakot, vagy egyes reszeit jeloli ki, de nem talaltam megoldast, hogyan ertessem meg vele, hogy az altala felismert elemet blokkolnia kellene. -
kezdosql
tag
ublock origin megint bekrepalt, a sky tv weboldala bevezetett egy felugro ablakot, erzekeli, de nem blokkolja.
Furcsa, hogy nem tudom neki sehogyan se megmondani, hogy blokkolja, vagy nem erdekli, megint egyetlen megoldas less, torolni es ujratelepiteni a beallitasokat.:-( -
kezdosql
tag
Off, de latom, videoletoltes nepszeru tema itt.
SOS keresem Foky Otto: Babfilm animacios filmjet. Kint volt publikusan a weben, de ugy tunik, nemreg levettek a linket, pont, amikor nagy szuksegem lenne ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest