- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Igen, mert eltuntettek a keresot, csak az adott oldalon lehet keresni, igy vegig kell gorgetni egyesevel a 233 lapot megtalalni, ami nekem kell, mert kizarolag hetesevel jeleniti meg a listat.:-(
Oszloponkent be lehet allitani az abc sorrendet, de az se er sokat.
Jo lenne legalabb egy szures, hogy csak azokat mutassa, amik ublock-hoz vannak, de gondolom, akkor is lenne vagy 100 lap.
-
kezdosql
tag
Aljazeera webes tv ugy fel perc utan egy nagy feher X-et tesz a kepernyore, amit nem bannek, de leveszi a fenyerot is, igy a sotet reszek idonkent feketebe mennek, az mar zavaro.
Hogyan lehet ravenni, hogy ne vegye le a fenyerot? -
kezdosql
tag
A Comodo egy beváltatlan ígéret maradt, évek óta reszelik csiszolják,
Nagyon regen volt egy elemzes, hogy kulonbozo orszagokban fejlesztik, de egyetlen csapat sincs, amelyik osszegyurna oket, ezert rengeteg parhuzamos dolog van, keresztbe verik egymast, lassu, stb.
Mint anno a win2k, ezert hoztak ki az xp-t, aminel teljesen ujrairtak az egeszet, igy az mar mukodokepes(ebb) volt.
-
kezdosql
tag
Be volt kapcsolva, csak valamiert egy napig nem mukodott.
Masnap mar igen, amikor be akartam allitani, mar azt lattam, minden rendben van.
Ugy latszik, kellett neki egy kis ido, hogy felismerje, van egy ujabb blokkolando tetel.Hasonlo esetben hogyan tudom megmondani neki, hogy mit blokkoljon?
Megnyitottam a menujet, es a szinskalaval jelezte, hogy a felbukkano ablakot, vagy egyes reszeit jeloli ki, de nem talaltam megoldast, hogyan ertessem meg vele, hogy az altala felismert elemet blokkolnia kellene. -
kezdosql
tag
ublock origin megint bekrepalt, a sky tv weboldala bevezetett egy felugro ablakot, erzekeli, de nem blokkolja.
Furcsa, hogy nem tudom neki sehogyan se megmondani, hogy blokkolja, vagy nem erdekli, megint egyetlen megoldas less, torolni es ujratelepiteni a beallitasokat.:-( -
kezdosql
tag
Off, de latom, videoletoltes nepszeru tema itt.
SOS keresem Foky Otto: Babfilm animacios filmjet. Kint volt publikusan a weben, de ugy tunik, nemreg levettek a linket, pont, amikor nagy szuksegem lenne ra.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest