- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
A 486DLC az inkább egy 386-os volt mint 486, de volt benne + 1kByte belső cache + 486 utasítás készlet, amik bizonyos esetekben dobtak a teljesítményen vagy 50%-ot. 387 viszont nem volt benne, az külön foglalatba ment.
Használtam kb. 3 évig, amivel az aktív gamer életemben csúcstartóA Doom-ot végig lehetett vele játszani, csak az utolsó pályán kellett kicsire venni az ablakot, ott rendesen rendesen beszaggatott.
Nem tudom 386-on van-e aki nem csak játszott vele, kipróbálta, de végig is tolta a Doomot. Szerintem az már lassúcska hozzá. -
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
Volt 486SLC is.
Meg a DX-ből jöttek a belül duplázott órajelű DX2, majd a csúcson a DX4 változatok.
Az én első saját procim, egy DX2-80 most Bacsis gyűjteményében figyel. Upgrade után egy DX4-100-am volt (Pentiumra cserélni horror lett volna), amin az első MP3-akat le lehetett játszani. Óriási flash volt, amikor még a sima egyszer írható CD is a kiváltságok közé tartozott.A hálókártya pedig trapéz alakú.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Időutazás a Régi Gépterem következő korszakába…II. 386:Nagymamánál még egy 386-ost építettünk maradék alkatrészből...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest