- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolnarZolee
tag
válasz
Rigormortiis #23 üzenetére
Én például szkennelésre használom , sokszor jól jön. Abban természetesen abszolút igazad van, hogy mondjuk városnézésre , kirándulásra nem ideális. :)
-
janeszgol
félisten
válasz
Rigormortiis #23 üzenetére
De én nem a kiránduláson való fotózást értem ez alatt. Nyilván aki akar lehet ott is, de ott valóban nem praktikus. Ha kell neked a tablet, mert tanuló vagy, meetingelsz, valamit hirdetsz, kimutatásokat mutogatsz és kell fotóznod, akkor ne kelljen már eldobni a tabot és elővenni egy telefont egy értékelhető képhez.
De nem is a fotós, az állóképes a lényeges, hanem a videózás. Számít a kamerakép minősége, és persze a hangja is.
De igen tudom, a tabletpiac a földbe állt már régen, kevesen veszik, kevesen igénylik a tabletet, és ők sem a kamera miatt veszik*, bár most mintha kicsi felfutásban lenne a tabletpiac. Ugye most az a legnagyobb baj, hogy kijelző minőségben a telefonok nagyon elhúztak. Egy 60-70 ezres Redmi Note 12 120Hz-es oledje után egy 100 ezres Tab A9+ kijelzője nettó hányinger.*Emiatt itt nem gond, ha valaki nem ért velem egyet, de normálisan érveljünk.
Kettő és fél: nem én kezdtem idiótázni a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest