Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohje00
csendes újonc
válasz
markeloff97
üzenetére
Szia, köszi a kommentedet. Jelenleg én is készülék vásárlás előtt vagyok. Nézegettem ezeket a note-okat, de én úgy láttam, hogy az A52s olcsóbb és többet tud, illetve hosszabb szoftver támogatása van.
Nekem nem olyan fontos, hogy most 1 óra alatt vagy 15 perc alatt tőlti fel 100%-ra. Inkább bírka ki a teljes napi használatot tőltés nélkül. Viszont már nem nagyon lehet kapni, vodában sem, illetve mediamarketban sem. Ezért én az A54-et venném meg, sajnos a jack dugot kivettek, meg nem snapi processzor van benne, hanem exynos. Viszont én még várok vele, mert pár helyen láttam említve az A54s-es verzióját (Reménykedem, hogy lesz benne egy snapi processzor, meg kap egy jack dugot). Olvastam egy indiai oldalon a várható megjelenése Agusztus 2., de ez még nem biztos (Unofficial-nak van írva). Addig is talán lejjebb megy az A54-es ára. Az aqua-ban volt talán olyan 160.000 Ft körül utóljára amikor néztem, de ahhoz nem tudom, hogy jár-e gyári garancia.
A 'OnePlus' telefonokkat nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest