Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- DIGI Mobil
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesi20
csendes tag
Eskü nem kötöszködésként irom viszont van olyan bolt ahol már 145-150 között árulják. Megértem hogy a hivatalos fogyasztói ár 189e forint, viszont az utolsó parafrag emliti hogy sokszor akciós a telefon, most meg elbizonytalanodtam hogy 145-ért megéri vagy várjak még vele?
-
Eggyel fejlettebb proci, meglévő Android 13, 200 helyett 50megás, kimaxolt szenzor, 4k videóstabival, hozzá egy minimum 12 megás vagy jobb ultraszéles és istókuccse venném is. De hogy mindig elb****ák valamivel...
-
zzola
félisten
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
Akkor nem ennyi lenne az ára...
-
Füleske
addikt
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
A Redmi - k a (plusz) kamerákon (is) spórolnak a Xiaomi - hoz képest.
A közelségérzékelő hiánya engem jobban zavarna. Már csak az érdekel, hogy a K60 - ból is kihagyták?[ Szerkesztve ]
-
novinyul
addikt
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
Majdnem ennyiért vehetsz Xiaomi 12-t
Támogatás van rá 2026 januárig 3 havi frissítési ütemmel. Más világ a két telefon
Xiaomi 13 - Retro telefonok
-
Szerintem árban nemigen lenne drágább, bár a proci végett talán mégis. Viszont az ötvenes szenzor olcsóbb, úgyhogy talán nem lenne túl nagy a különbség. Ezt a közelségérzékelős témát én elengedem, rám nem vonatkozik. Könyvtokot használok,becsukott állapotban telefonálok, úgyhogy nem izgat, lezár vagy sem. Ki az a felelőtlen, aki egy többszázezer forintos készülékre sajnálja azt a négyezer forintot, amibe egy rendes tok kerül?
-
janes1976
őstag
Értem az elvárásokat, de egyetértek, akkor nem ennyibe kerülne a telefon. Érthetetlen egyébként, hogy a hivatalos ár és a gsm ár között van kb 50e, ami rengeteg. Vágom, hogy gyártói gari jár érte, de ez akkor is hatalmas különbség.
Kíváncsi lennék, ha ezt az árat nézzük, akkor mennyire lenne ajánlott a teló. Mondjuk 145e, annyit sztem simán megér. A 190e-res nyitóár az valóban túlzó.Más: haverom most vett Redmi Note 11 Pro+-t, 135 k-ért 8/256-osat. Nem gyártói a gari, de kapaszkodjatok meg, 80k lett volna a különbség a hivatalossal szemben. Azért ez brutál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB (Aurora Blue)
-
Nagyon vártam ezt a modellt , de nagy csalódás lett. Főleg a “dadogó felület “ résznél engedtem el a dolgot . Elszomorító , hogy napjainkban ez még mindig probléma ilyen hardverrel . Itt látszik meg a szoftveres háttér és az arra irányuló erőforrások a márkánál még mindig másodlagos . Főleg ha azt nézem ,hogy 12-es főverzión alapul az egész indulása .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
plömplöm
őstag
lazán kapcsolódik: az hogy van, hogy egy menetrögzítő kamera felvételén, ha aztán az ember ugyanígy feltölti youtube-ra, akkor rendszámokat miegyebet ki kell blur-özni, de egy ilyen telefonteszt videón meg nem kell? ha így nem kell, mert fogalmamsicsmiértnem, akkor én ezentúl majd ne is menetrögzítsek, hanem csak teszteljem a készülékem folyamatos képanyag rögzítési képességeit?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
szkaroly
senior tag
-
kbyte1024
addikt
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
+1 simán többet vártam én is tőle. De nem is kell a Samsung S21-ig menni mert ezt az A54 is megeszi. Dadogó felület, 2.2ufs? Hát na....
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Hmm vegyesek az érzéseim.
Én az F4 GT-t vettem ennyiért, igaz tavalyi modell, és persze kamerában nem az a túl acélos cucc.
A Redmik árán én azt érzem, hogy felfelé nagyon elmozdultak, szerintem egy-két tavalyi modell jobb vétel akár a Realme-től.
Kicsit olyan, mintha a Redmi Note széria sosem akarna egy igazán jó procit kapni.
Valahogy házon belül minden Poco jobban sikerült. Én X5 Pro 5G-t vennék.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
edward2
addikt
válasz
dilajoska1 #15 üzenetére
Mate 10 pro ufs 2.1 és rendben van.
Tavaly vettem egy realme 9pro+-t rettenetes microlag mindenhol. Kibírhatatlan volt. Visszaküldtem. Az ufs 2.2. Szerintem ez simán szoftver optimalizálás.
-
Hallosz
senior tag
. . . szerintem az UFS 2.1 miatt nem lenne szabad laggolnia. Nem a memóriában futtatja a megnyitott programot? Azt sem gondolnám, hogy a memória hiba.
Kíváncsi lennék, hogy a laggok ideje alatt, van e internetes adatforgalom.Mert lakni, muszáj.
-
Armandus
junior tag
Kifejezetten tetszik és árban sincs elszállva
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór
-
-
thboxx
aktív tag
Akárhogy is... az 1080*2400-at 6,67"-on én semmiképp se nevezném "tűélesnek"... Ettől még a Redmi Note 8 is nagyobb képpontsűrűséggel operált. Nem beszélve a konkurencia tömkelegéről és a csúcsszériák kijelzőiről. Szerintem nem helyénvaló itt ez a jelző. Kár a megröccenő szoftver miatt is. Nem hinném, hogy a Soc hibája lenne... Talán javítják egy frissítéssel... Viszont üdvözlendő a 120W adapter. Ha azt nézzük az maga 15-20k körül lehet értékben...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
törölt tag
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
De hogy mindig elb****ák valamivel...
Az már a kínai "kommunista" (hardcore kapitalista) cégeknél is aranyszabály hogy a profit nem az egyszer eladott és évekig használható terméken van hanem a lassan csepegtetett fejlesztéseken és az erre épülő nagyobb eladási volumeneken.
Én valszeg már felkerültem a Xiaomi feketelistájára a hatodik éve használt, ötödik akkut és második kijelzőt koptató Redmi 4X-emmel..
De most sem érzek késztetést a cserére. Nincs olyan telefon a piacon ami ne jelentene kényszerű kompromisszumot valamilyen szempontból, de legalább az árak is elszálltak. -
mindthecrap
aktív tag
ezentúl majd ne is menetrögzítsek, hanem csak teszteljem a készülékem folyamatos képanyag rögzítési képességeit?
Igy van, a jog nagyjából azt nézi, hogy a publikálás célja mire irányult, ha telibe lefotózol egy autót és kirakod netre hogy "nézzetek ezt a gyökeret hogy parkol" akkor a kép publikálása az ő személyére és tulajdonára irányul és jogilag problémás lehet. Ha lefotózod a Bazilikát és az előtérben olvasható egy autó rendszáma ott nem nagyon lehet pereskedni mert a publikálás nem az autóra irányult hanem egy középületre.Ezek amúgy 99%-ban szájkaraték, amig YouTube-on kell izmozni mindenkinek az ország legjobb ügyvédei vannak a zsebében. Általában már az ügyvédi óradíjtól is dobnak egy hátast aztán az ügyvéd elmagyarázza hány százezer forint a perköltség és kb 50% esélyed vagy nyerni akkor mindenki hagyja a csába.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
hmatthew19
tag
Sima Pro van csak, de nekem személy szerint teljesen megfelel a mindennapi rutinomhoz és tevékenységeimhez a telefon. Én nem figyeltem fel még döccenésre, kamera számomra elég a néhai fényképezéseimhez, akkumulátor instant másfél nap pedig korábban évekig iPhone felhasználó voltam.
HM
-
koshmar
őstag
Lesz vajon egy pont, amikor a gyártók elengedik az ilyen 200x megapixeles kamerákat?
Anno én is elájultam, hogy a Note 8T 48 mp-es képet csinál, hogy az milyen k@rva jó lesz, aztán fényképeztem vele egyet, belezoomoltam, és persze semmi pluszt nem ad
[ Szerkesztve ]
A józan ész átok, nem áldás.. mert ha neked van, akkor el kell viselned mindenkit, akinek nincs..
-
Elvileg ha mondjuk pc-re teszed és monitoron nézed vagy mondjuk nagyképernyős tv-n akkor kéne látszódnia a 200 és12 mpx közötti különbségnek de a gyakorlatban szerintem ez nem igazán érvényesül. Ettől függetlenül nincs miért elengedjék a 200 mpx-et mert egy plusz funkció, amit nem muszáj használni. Enni nem kér és aki meg akarja használja meg lehet promózni vele.
-
Tekergő82
tag
Mivel ez nem egy könyv, Én pl kifejezetten utálom az ilyen tokokat. Maximum egy sima hátlaptok, Én a fóliákat sem szeretem.
-
-
válasz
Tekergő82 #31 üzenetére
Ízlés kérdése. Igazából annyira egyforma manapság minden készülék, hogy meg nem lehet mondani, hogy az egy filléres noname cucc, vagy valamilyen csúcsfon. Kivéve iPhone, náluk hagyomány a bumfordi noccs. Ha meg úgysem lehet vele felvágni, miért ne legyen valami tokban? Például saját magamból kiindulva a Saomi 9s -em egy szép bőrtokba van bújtatva ,és sokkal prémiumabbnak néz ki,nem csak szerintem. Plusz kétszer már pofára esett, de még mindig ép és gyári a kijelzője. Persze elég lehet egy sima szilikon szar is, az is ízlésesen sárgul, és lehet menni félévenként kijelzőcserére, vagy pókhálófocit játszani a félmillás telefonnal, kinek mi.
-
lujo10
aktív tag
Köszönöm a tesztet
Lassan ismét kezdek elveszni a számok és a különféle variációk rengetegébenEgy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
gretzky77
veterán
válasz
Jack Hunter #34 üzenetére
Ez is egy vélemény, de kimondottan utálom az ilyen könyvtokokat, soha nem használnék olyat és nem azért, mert felvágni akarok a telefonnal! Nem csak sárgulós szilikon tok létezik, vannak minőségi darabok és fólia! Sok sok év alatt egyetlen telefonomat sem ejtettem el, úgy hogy komolyabb baja legyen! De ízlések és pofonok!
Honor Magic 5 Pro & Fiio FF3 & Drop Hifiman HE R7DX
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
angelizs
újonc
Tudom hogy teljesen mellékes
, de tudja valaki hogy a redmi note 12 pro-t lehet-e majd itthon kapni stardust purple színben is? Ha igen mikortól? A guglin és gyártó magyar honlapján sem találtam információt erről
A kékről annyit tudok hogy május közepétől lesz kapható. -
dredjudge84
senior tag
A 800-as snapi felső kategória. Bone123 miért azzal hasonlítod össze? Inkább a 6-700-zal kellene.
-
válasz
dredjudge84 #40 üzenetére
Pedig nem annyira nehéz ez a mondat:
A Note 12 Pro és Pro+ a 6 nm-es, nyolcmagos Dimensity 1080 chipet kínálja (2 x 2,6 GHz Cortex-A78 + hat 2 GHz-es Cortex-A55 processzormag, Mali-G68MC4 GPU), amely papíron versenyképes a felső-középkategóriában, viszont a legtöbb táblázatba fogott riválisa egy vagy két szinttel erősebb, lásd a Snapdragon 870 / 888-as vagy Dimensity 8100-as pontszámokat.
A táblázatban található riválisok ennyibe kerülnek.
Azzal lehet összemérni, amiért ugyanennyi forintot kérnek a kasszánál.
Realme GT 3 Neo: [link]
Samsung A54 [link]
Nothing Phone: [link]Többit nem keresem ki, egyértelmű a dolog.
[ Szerkesztve ]
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
válasz
dredjudge84 #42 üzenetére
Így igaz, ez volt az alapja az összehasonlításnak, persze ez aztán rengeteg variáns miatt még szerteágazóbb lehet.
-
latya73
csendes tag
Tudom hogy ez csak a sima 12 pro, de azért durva:
[link] -
-
blueMerle
veterán
-
-
markeloff97
csendes tag
Sziasztok! Szemezgetek vele, csak kicsit tartok a márkától.. Amit néztem alternativaként az a Oneplus Nord 2t,esetleg samsung a54/a52s(?) . Jelenleg huawei mate 20 prom van, ami már kicsit haldoklik, de imádtam.. Ti melyiket választanátok? Esetleg más telefon?Ami fontos:Szép kijelző(legalább 90 hz oled)Ne legyen tepsi méret, Korrekt kamera, Jó akkuidő-gyorstöltés(ez miatt nem vennék samut) , Stabil működésű rendszer. Árban 150k környéke
Várom a válaszokat😁 érvek is jöhetnek.Kicsit el vagyok veszve a telefonpiacon jelenleg, csomo teszten tul vagyok már.. -
válasz
markeloff97 #49 üzenetére
Ez lesz a megfelelő topic [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 200 megapixel, 120 watt, 5000 mAh és Android 12: szemrevaló öszvér a Xiaomitól.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest