- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohje00
csendes újonc
válasz
markeloff97 #53 üzenetére
Jelenleg Galaxy A3 2016-om van. 6 és fél éve használom és még mindig bírja az aksija napi több óra használat után. Én nagyon meg vagyok elégedve a samsung telefonokkal. Így kicsit most nagyobb áruk van, de minek nem, ha őszintén felmérjük őket. Az újaknak valószínüleg még jobb akksijuk van. Szerintem ezek 100% kibírnak egy napot és szerintem még egy 2. napot is töltés nélkül.
-
edward2
addikt
válasz
markeloff97 #49 üzenetére
Mate 20 proról ezekre? Én mate 10 prorol próbáltam realme 9pro+ra váltani sikertelenül. Imx766=felejtős. Néztem bármelyik telefon amelyikben az van borzalmas. Ha szereted az olajfestményeket akkor ajánlott. Tehát a nord2 és az a54 is szerintem nem opció.
-
ohje00
csendes újonc
válasz
Szia, köszi a kommentedet. Jelenleg én is készülék vásárlás előtt vagyok. Nézegettem ezeket a note-okat, de én úgy láttam, hogy az A52s olcsóbb és többet tud, illetve hosszabb szoftver támogatása van.
Nekem nem olyan fontos, hogy most 1 óra alatt vagy 15 perc alatt tőlti fel 100%-ra. Inkább bírka ki a teljes napi használatot tőltés nélkül. Viszont már nem nagyon lehet kapni, vodában sem, illetve mediamarketban sem. Ezért én az A54-et venném meg, sajnos a jack dugot kivettek, meg nem snapi processzor van benne, hanem exynos. Viszont én még várok vele, mert pár helyen láttam említve az A54s-es verzióját (Reménykedem, hogy lesz benne egy snapi processzor, meg kap egy jack dugot). Olvastam egy indiai oldalon a várható megjelenése Agusztus 2., de ez még nem biztos (Unofficial-nak van írva). Addig is talán lejjebb megy az A54-es ára. Az aqua-ban volt talán olyan 160.000 Ft körül utóljára amikor néztem, de ahhoz nem tudom, hogy jár-e gyári garancia.
A 'OnePlus' telefonokkat nem néztem. -
válasz
Ez lesz a megfelelő topic [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest