Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Redmi Note 12 Pro 5G telefonom van. Mostanában ha fotózni szeretnék szaggat a kamera képe. Ennek mi lehet az oka? Illetve ha videót indítok annak is az első pár másodperce.
Tudtok erre esetleg valami ötletet? Szabad helyem az több mint 20GB van a telón. Azzal nem lehet gond.
Köszönöm -
Beles36
csendes tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy redmi note 12 pro 5g telefont.Olyan problémám van vele hogy az audio beállitásokban lévö :Hang fülhallgatóhoz igazitását nem engedi használni .Elötte redmi note 11 prom volt és annál ment a dolog .Néztem videókat és itt is kéne hogy müködjön .Ötlet esetleg?Képet löttem róla. [kép] E [kép]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nemrég vettem egy redmi note 12 pro 5g telefont.Olyan problémám van vele hogy az audio beállitásokban lévö :Hang fülhallgatóhoz igazitását nem engedi használni .Elötte redmi note 11 prom volt és annál ment a dolog .Néztem videókat és itt is kéne hogy müködjön .Ötlet esetleg?Képet löttem róla.