Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Azért 120 ezerért sok helyen karcsúnk érzem a teljesítményt.
Nekem egy Xiaomi 11T PRO van, ami úgy egy 1,5 éves modell. igaz amikor kijött akkor 260-270 ezer körül volt az ára. Én tavaly novemberben már csak 141 ezerért vettem akciósan. (lévén kijött közben már a 12 és a 13-as sorozat is)
nekem egy snapdragon 888-as proci van benne ami 759 ezer antutu pontot kap több, mint a dupláját. A mai csúcs telefonok úgy a 1,3 millió antutu pont körül vannak nagyjából. Az enyémben 8 GB a RAM és 128 GB a háttért. Mostanában már láttam hirdetve 145 ezer körül 256 GB-os háttértárral is. Az én kamerám 108 megapixel. 30 FPS-el csinál 8K-s videót is. a kijelző 120 hz-es és 6,7 hüvelykes. a vezetékes töltő 120 wattos. az előlapi kamera 20-25 Mpixel. Android 12 volt rajta MIUI 13-mal a múlt héten frissitett át 13-asra és MIUI 14-re. Persze 5G és egyebek... Szóval ha az én telefonomat meg lehet kapni 141-145 ezer körül úgy, hogy vagy fél tucat paraméterben erősebb soknak érzem a 120 ezret a cikkben szereplő modellért...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriás mobilpiac szerteágazó kínálatában az új Redmi Note 12 széria leginkább vonzó modellje lehetne az alapmodell 5G-s változata.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest