- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Hali!
Az usb azér még megnézem otthon majd és irok.
De van 5letem:)
Nekem vesa(meg még ahol próbáltam) val nem megy csak 16 bit.
A 24 bit meg asszem írja hogy gyakorlatilag 32 bit csak ő nem úgy hívja:)
a hw-s 3d hez pedig kell kártya(gondolom ez megvan), és dri support(radeonnal kell modul hozzá, de nvidiánál és maxtornál is ezvan). Majd a mesa OGL librarykat fel kell pakolni, és ha az xben nincs kiváálasztva az ogl akkor az sem árthat ha bejelölöd:)
Teszteéni a glxgears nevü progival lehet(asszem igy hívják), nekem szoftverben alapon olyan 1000 vagy 1500 fps el megy, már nem emléxem, szal hw nál neked ennél sokkal többet kell kapnod(nálam még rohadtul belassul a gép, szal ez is egy árulkodó jel lehet:) )
Üdv.: steveetm -
zrubi
senior tag
Utánanéztem:
A telepítő nem támogatja az usb billentyűt.
De utána kell hogy menjen
Probáld meg azt, hogy kikacsolod a gépet, bedugod CSAK az usb-s billentyűt, ezután elindítod a már feltelepített redhat-ot. Fel kell hogy ismerje
(állítólag, ugyanis nekem soha nem volt usb billentyűm...) -
Out
addikt
1. A kerneled elvileg a /usr/src-ben talalhato meg, ha meg nem csinaltal ilyet akkor ajanlom a http://www.szabilinux.hu/forditasok/Kernel-HOGYAN/Kernel-HOGYAN.html
2. Ezt minden CD-nel igy csinalja??? Mert nalam ezt akkor csinalja ha vagy a CD karcos, piszkos es nem tudja rendesen a cd-rom olvasni...... -
esteban
senior tag
na segitek magamnak:
1., init3 ... karakteres szintre lep vissza
2., samba ... elmeletileg a nautilus alapbol tudja, ha fel van rendessen teve a samba es minden egyeb eszkoz hozza ..
3., under constr.
4., ez is egyszeru - egyszerubb mint windows alatt -, csak en voltam a bena :)
Na es vannak uj kerdesek:
1., Hogyan tudom rabirni a Redhat-et, hogy foglalkozzon az USB-s billentyuzettel ???
2., Ha mount CDROM -nal elkezd dolgozni - ergo lefagy - addig mig ki nem szedem a CD-t a meghajtobol ... ennek mi az oka???
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest