Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Hát nem meglepő módon az NVidia a 2070-2080 kártyáit ajánlja a játékhoz, 1080p/60FPS-hez, szét is szedik őket a kommentekben. De nyilván azokat akarják eladni.
-
gyimger
őstag
-
negyven2
veterán
Ja, azt én is szoktam, de itt igazából a játékbeli döntéseknél nem szeretem a negatív dolgokat csinálni (bár azért van olyan eset amikor nyugodtan lehet. Amúgy nyugodtan lemészárolhatód a fél térképet, hogy ha utána visszaviszed pozitívba a honor-od szintjét. Megemlíteni megemlítik majd, hogy nem szívesen látnak itt amiért kiirtatod pl. Valentine-t de ennyiben ki is merül az egész.
De online-ban rendszeresen csinálom azt, hogy segítek a rendőrségnek néha új tagokat toborozni. Mármint, hogy muszáj lesz nekik toborozni, különbem elfogynak
.
-
negyven2
veterán
Nyugodtan lehetsz,
. Amúgy én valamiért a játékok döntő többségében nem tudok gonosz lenni, mert a legtöbbnél a gonosz egyenlő a bunkó taplóval.mert azon kívül amiket leírtam igazából nem változtat semmit (kivéve azt a pár mellék küldetést nem éred el, mert negatív a honor szinted) -
negyven2
veterán
Amúgy ha már RDR1 (2010), azért durva, hogy One X-en mit kihoztak belőle az Enhanced One X kiadással (aminél igazából a játékba nem nyúltak bele, hanem a One X hardvere és a BC megoldásainak hála néz ki így.
-
negyven2
veterán
válasz
NagyonTitok #731 üzenetére
konzolos kiadáshoz ma jött egy 3GB-os fix, de ez valószínűleg nem befolyásolja a PC-s kiadást.
CactuS Igen a játék végét az határozza meg, hogy
hogyan viselkedsz a játékban, és ez alapján van vagy a fejlövés és farkas (rossz bácsi voltál), vagy a napfelkeltében lévő, szarvasos békés eltávozás (kedves és segítőkész voltál mindenkihez, plusz megcsináltál egy kettő csak ilyenkor elérhető mellékküldetést). Illetve van a harmadik, amikor önző vagy és csak a pénz érdekel (pedig tudod, hogy ugyis meghalsz...). Ezek alapján változik kicsit az, hogy hogyan emlékezek majd meg rólad az epilógusban az ismerősök) gyimger: Ezért is írtam, hogy nem hivatalosa, de az Update-ek ekkor jönnek. Amúgy pl. Új-Zélandon, Ausztráliában is már 0-ra elmúlt (ötödike van) és ott se indult el, illetve amikor nálunk éjfél lesz az az USA-ban még csak este 6ET.
-
válasz
NagyonTitok #731 üzenetére
Igen, mint a GTA V esetén...
-
negyven2
veterán
Nem hivatalos a dolog, de elviekben a játék Globális Launch-al indul majd holnap GMT+1-kor, ami Magyarországon November 5. 14:00.
Amiben van igazság, ugyanis konzolokon is mindig ekkor jöttek az upadte-ek (ami ugye GTAO eseten csütörtök 11-óra).#688 ron8: Magának a játéknak a szövegkörnyezete kb. 2 000 oldal hosszú, vagyis lenne mit fordítani (pl. eleve szinte minden NPC-vel tudunk pár mondatott beszélni a sztoriban, de igaz ezek egy része ugyan az a szöveg). Amúgy még pár érdekesség, hogy pl. 300 000 különböző animáció található a RDR2-ben, 1 200 embert vett részt a játék Motion Capture részében akikből 700-nak saját szövege is van (az 500 000 sornyi szövegböl!
#699 CactuS: A TheVR-ban ne vitték végig a sztorit, plusz ők az un. rossz befejeződéssel zárták a játékot. Van még egy "jó", meg rosszabb is, de igazából nem sokat változtat, hogy melyiket kapod meg (ez alapvetően a saját moralitásodtól függ, hogy hogy végződik). A játékban lévő lovak meg valószínűleg Peter Griffin r*tardált lováról mintázták, mert rengetegszer csinál hülyeséget (pl. max. sebességgel telibetalálja a környék egyetlen fáját, vagy megbotlik egy ököl nagyságú közben, egymás után többször is
#705 pandras83: Nem, a Special/Ultimate extráit csak ezekben a kiadásokban érhető el! Utólagos Upgradre nincs lehetőség (legalábbis konzolon az elmúlt egy évben max. akkor letehet ha megvetted újra a játékot újra)
#707 pendre54: Igazából a játék mindig mutatja, hogy hova kell menni és mit kell csinálni, maximum a sztorit nem fogod érteni, de erre jók a YouTube videók.
-
Skacok!
Kértem
funkciót a topikra, mivel elég hosszú a történet és vannak akik lassabban haladnak. Ha eljön az idő, mindenki használja ízlése szerint.spoiler -
NagyonTitok
tag
válasz
Hansomester #724 üzenetére
Nem rossz ötlet, de ki tudja, miféle haramiák garázdálkodnak ezen a fórumon.
Majd megnézem otthon, mi a rockstar acc-om.
...csak aztán semmi "túl a barátságon"!! -
Kiskokó
veterán
válasz
NagyonTitok #720 üzenetére
első 1-2 óra tuti story aztán egy kis online és alvás XD
-
Hansomester
tag
Van vmi listánk arról, hogy ki tolja? VAgy dsicordunk? Kellenének Rockstar Id-k, felvennék pár embert majd onlineba
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Platát rögtön megtalálod majd online ahogy szexy rucikat próbálgat
Részemről Story! -
válasz
Story!!!!!!44!4!44 négynégynégy
-
Dlite
tag
válasz
Én tuti story. Szeretnék belerázódni és a saját tempómban haladni. Az online-ról - konzolos ismerősöktől - csak jót hallottam, szóval utána lehet tolni azt is
-
NagyonTitok
tag
Mindenki egyből story mode-dal kezd vagy jön vki egyből online kergetni a marhákat?
-
rup1u5
nagyúr
-
Az, hogy kötelező volt az orosz, kb. azt jelentette, hogy nagyjából a betűket tudtuk, hogy melyik, micsoda, mert egyébként senki nem tanult. Jó, mondjuk leszámítva azt a pár embert, aki orosz szakra akart menni valamelyik felsőoktatási intézménybe. Én elvileg 10 évig "tanultam", inkább tanították az oroszt( 4 év általános, 4 év gimi, meg a főiskolán is volt még 2 év), de még egy egyszerű szöveget is nehezen tudnék felolvasni, nemhogy értsem is azt.
A hatvanas, hetvenes években, ez egyfajta ellenállás volt a szovjetek ellen, és ebben hallgatólagosan a tanárok is partnerek voltak. A gimiben gyakorlatilag csak az volt az elvárás, hogy az orosz órákon maradjunk csendben, és ne zavarjuk az a pár embert, akik a továbbtanulás miatt ténylegesen foglalkoztak az orosszal. -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
pendre54 #707 üzenetére
Esetleg ez
Ahogy látom orosz felirat van hozzá. -
Üdv!
Akkor most már én is bejelentkeznék ebbe a topikba, így a start előtt, és mindjárt lenne egy speciális kérdésem. Mivel nekünk úgy bő 50-55 évvel ezelőtt még az orosz lőn a kötelező az oskolában, és emiatt a GTA V kezdeti szopásából kiindulva kérdezném, hogy van-e esetleg egy profin elkészített, teljes magyar nyelvű végigjátszás, ami ajánlott. Egyelőre ezt találtam [link] , de ha tud valaki ennél jobbat, akkor azt megköszönném.
-
jossua
tag
hogy kell elinditani h letöltse a játékot ?
-
pandras83
őstag
Bocs ha már volt a kérdés: a special edition által biztosított extrák a standard editionben is feloldhatóak lesznek idővel? Nem tudom egyelőre, hogy megéri-e a felár a standardhoz képest. Szerintetek?
-
Dlite
tag
válasz
Anonymus23 #695 üzenetére
Idén áprilisig nálunk is - 29-es körzet - 8Mbit/sec volt a max....szóval olyan 14-16 óra alatt jött volna le. Szerencsére behúzták az optikát 500Mbit/s-mal így 26 perc alatt lent volt a 109Giga. Erre most valóban nem lehet panasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest