Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
Walter_White
üzenetére
Mondom, hogy Crysis-effekt...

Nem a kártyagyártó csinálja a játékot. Ha a fejlesztő pedig előre gondolkodik, akkor egyszerűen úgy csinálja meg a játékot, hogy későbbi hardverek lehetőségeit is opcióként fenntartja. Tehát nem érdekli, hogy XY kártyával hogyan fut a játék, ad neked egy csomó opciót, és általában vagy automatán, vagy kézzel belőheted, hogy jól fusson nálad. Később pedig, ha újra akarod esetleg játszani, meglesz a lehetőséged arra, hogy még szebb, még látványosabb grafikával játszd végig új hardveren.
Most butítsák le a beállításokat csak azért, mert a felhasználók egy része nem képes feldolgozni ezt?
Azért mondom Crysis-effektnek, mert ott volt először talán igazán nagy felhördülés abból, hogy az megjelenéskori hardverek se tudták simán futtatni minden maximális beállítás mellett. Cserébe álomszép játék volt. Ahogy az RDR2 is az.
@sylex1: Ez esetben elnézést, ha megsértettelek. Úgy látom esetedben egy korrekt és felvilágosult felhasználóról beszélhetünk.
-
Walter_White
senior tag
Azért elvárás, mert egy 400eFt-os kártyáról van szó, ha már ennyit elkérnek a kártyáért akkor igenis menjen maxon fullra tekerve minden. Hiszen pont hogy azért veszi meg az ember a csúcs hardvert, hogy a játékot teljes pompájában tudja futtatni, főleg 1440P-ben. Bátran lehessen minden csúszkát, gondolkodás nélkül felhúzni. Bár az is igaz, hogy vannak olyan elemek, sőt a legtöbb játékban van ilyen állítási lehetőség ami zabálja a gépet, de semmi extrát nem tesz hozzá a grafikához, max ha nagyítóval keressük.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem sikerult elinditanom.
Szoval :1.
x570 lapon kellett bios frissites 1.0.0.4B-re azzal mar a launcher lehalastol eljutott addig hogy a jatek halt le rogton inditaskor2.
VGA driver frissitese legujabbra. Ezzel eljutott az elso animacioig ott rohadt le.3.
Virusirto kikapcsolasa. Ezzel mar elindult rendesen -
GegeWarrior
senior tag
Engem story gomb megnyomása után dob ki az asztalra
Gyanús is volt, hogy a bejelentés után 1 hónappal már ki is jött, biztos nem volt pénzt béta testerekre 
-
ScomComputer
veterán
Köszi a válaszokat ,látom már így utána olvasgatva,hogy sok embernél is ez a hiba,nálam is friss minden,akkor várunk...
-
Heller2
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Most még nekem is ez van (minden friss) majd megjavul..
-
zsolti_20
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Bios frissites az alaplapnak es chipset driverbol a legfrisebb plussz vga driver frissites.
-
zsolti_20
senior tag
Meglett a megoldás. Az alaplap BIOS frissítése oldotta meg a gondot.
Ryzen 5 3600
RX5700 XT
Köszi mindenkinek.
-
Cifu
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Miért? Miért elvárás, hogy a max. részletesség, max. látótávolság, max. minden esetén egy aktuális csúcskártya vajsimán fusson?
Ennyire lusták lettek a userek, hogy beállítsák a grafikát a hardvernek megfelelően?
Én inkább támogatom azt, hogy adják meg a kismillió beállítási lehetőséget (megadták), és mindenki belőhesse úgy, hogy jól fusson. Nem, nem vitatom, hogy ezen még lehet dolgozni kellett volna. Esélyesen lesz ez még jobb.
De ezzel együtt azzal nem értek egyet, hogy a grafikai beállításokat lebutítsák olyan szintre (levágják a felső opciókat), hogy a legújabb - legdrágább aktuális hardvereken vajsimán fussanak, mert a felhasználók egy része ezt várja el.

-
törölt tag
Az a baj, hogy a stutterrel nem tudsz semmit kezdeni. Nézem az egyik streamert, új driverekkel tesztelte 1050Ti-vel, 1060-nal, RX570-nel mindenféle grafikai beállítással (még 720p low/medium is), stutter mindig volt, CPU 40-50% között pörög neki. Nekem a Yakuza 0-nál volt hasonló, bár közel sem ennyire durva.
-
Patrick
addikt
Amúgy tiszta Django elszabadul
-
gyimger
őstag
Érdekes, nekem volt 0.0 FPS-em is, ezt a pár másodperces fagyást több helyen is írják, nyilván neked nem fog előjönni. Csak nehogy az új driver csinálja
Amúgy befejeztem a küldetést, amiben
. Egyszerűen gyönyörű, ahogy a havas hegyoldalon lovagolunk, azőzeket kell vadászni egyre csak gyűjtik a hópelyheket és mire visszaérünk a táborba, mindenünk tiszta hó. Nem lesz itt nagy baj, még ha most egyelőre nagy is az ijedtség.őz tetemek bundái Akinek nem akarná aktiválni a játékot, a ki- és bejelentkezések mellett én töröltem a Rockstar Launcher és a Red Dead Redemption 2 bejegyzéseket a tűzfalban, majd újraindításnál átengedtem (megint) a tűzfalon, utána továbblépett.
-
gyvince
senior tag
valaki akinek 1060 van írhatna hány fpst bír fullon...
-
Kiskokó
veterán
Üdv all
Itthon vagyok. amíg Decryptel vagy mi a tökömet csinál a játék addig itt hagyom ezt
Discord PHHU részleg!
Mindenkit várunk szeretettel ha nem 14 éves nyivákolós majom
https://discord.gg/6SY8Uqy -
haverkulum
aktív tag
válasz
zsolti_20
üzenetére
Szia, nekem MikroTik router, vezetékes hálózaton (200/20-as kábeltv-s internetszolgáltató), Avira víruskergető fut, VPN nincs, Windows tűzfal bekapcsolva (első indításnál rákérdezett a játékra, átengedtem), nVidia EVGA 980Ti GPU, Intel i7 4790k CPU, legfrissebb nvidia driver (tegnap jelent meg kifejezetten rdr2-höz).
Nem tudom ezek segítenek-e neked valamit, de hátha

-
tray86
tag
Esetleg van vmilyen NEM msi afterburn-os megoldas arra, h a real-time fps-t kirakja a sarokba?
ugy kicsit egyszerubb lenne beallitanom a grafikat... -
Na, nekem egyből indult, a vga drivert még nem frissítettem, benchmarkot toltam kettőt, az elsőnél mindent hagytam úgy, ahogy beállította, texture quality ultra, a többi medium és high között, több volt a high.
A másodikon texture maradt ultra, minden mást high-ra raktam, AA mindkét esetben OFF.GTX 1070, i7 8700, 2560x1080.
Szerk.: most felrakom a legfrisebb drivert, hátha még rosszabb lesz.
-
warcat
veterán
El nem tudom képzelni, hogy miért segített, de legfrissebb amd chipset + AMD AGESA 1.0.0.4 B-t tartalmazó bios felrakása után pöccre indult a játék (előtte Rockstar launcher crashelt).
Először egy sima újraindítást javaslok, akinél meg Intel van... érdeklődjön redditen

-
zsolti_20
senior tag
Akinek elindult a játék, tudna pár sort irni a hálózati dolgairól? Leginkább az érdekelne, hogy milyen vírusírtó fut a gépen, vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózatot használ, esetleg VPN vagy anélkül. NVIDIA vagy AMD kártya? driver a legfrisebb?
-
Redneck
nagyúr
Sajnálom hogy így indul, bíztam benne hogy jó startot vesznek. A Steamesre várok, de ha addig nem patchelik ki, akkor meg sem veszem. Komolyan nem értem, hogy tudnak így kiadni valamit...

-
b1sti
senior tag
A launcherből való kijelentkezés majd vissza belépés nem működik...

-
KRoy19
őstag
Rtx 2070 super, i7 8700. Mindent ultrára rakva 30 fps.(ffa antialiasing)
-
negyven2
nagyúr
Reddit-es összefoglaló az Online-ról.
Ahogyan nézem nem mindenben 100%-os, illetve vannak benne elavult infók is, de kb. indulásnak jó.
-
retroid
senior tag
Minden ultra fokozaton
Stabilan fut 21:9 2560x1080
RTX 2070
RYZEN 2600X
16GB RAM
M.2 SSD
ASUS TUF B450 Plus lap -
Úgy látom streamben, hogy dx 11 nincs, helyette van Vulkan és Dx 12, és Vulkanon jobban fut valamivel egyelőre. Az fpsek terén nem látok nagyon magas számokat.
1070el 1440p felbontáson közepes-high beállítások között milyen fpsre számítsak? -
haverkulum
aktív tag
Gondoltam megosztom az esetem, hátha valaki hasonlóan jár...
Mikor elindítottam a játékot akkor a Rockstar intro és az EULA szövegek után azzal fogadott, hogy aktiválni kell a játékot és ez nem sikerült, vegyem fel a kapcsolatot a supporttal és ezután csak kilépni tudtam. Az imént redditen megtaláltam a megoldást, a launcherből ki kell jelentkezni és vissza, utána működik az aktiválás

Majd még jelentkezem FPS értékekkel, kíváncsi vagyok mit tud kihozni belőle az EVGA 980Ti Superclocked, remélem valami elfogadható grafika mellett lesz 1080p60fps, nincsenek nagyobb igényeim

-
p a s s e r
őstag
én fhd-ban elindítottam, a grafikai beállításokhoz nem nyúltam, de belenéztem... volt, amit levett, de pl. a textúrákat hagyta ultrán...
fx 3850/r9 380 és én bőven elégedett vagyok a sebességgel és a látvánnyal is...
sajnos a benchmark nem indult el nálam sem... -
NagyonTitok
tag
Ismét kösz az infót. Majd kiderül, számomra mennyire vad az a onlienyugat.
...feltéve, ha elindul a játék.
GTAV-ben volt olyan csaló, aki felrobbantott minden aktív módban játszót az adott sessionben. Ugyanaz a cég, szóval nem hinném, itt nagyobb lesz a csalás elleni védelem. Hacsak úgy nem, hogy a vásárlók felének el sem indul a játék.
-
Mike
veterán
válasz
NagyonTitok
üzenetére
nem. parley, elrak máshova, sosem talál meg többet ha nem akarod.
elején szerintem mindenki vérpisti, de aztán elmúlikplusz aki nagyon nem bír magával, és emiatt magas a hostilityje, messziről vöröslik, így el tudod kerülni
-
negyven2
nagyúr
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Nem tudnak meg meglasszózni defensive-be. De amúgy igen itt sebezhető vagy, nem úgy mint GTA-ban, viszont ott a parley Amit akkor ajánl fel amikor megöl valaki téged és akkor 10 percig nem tudnak bántani (te se őt).
A defensive mode annyiban jobb, hogy itt ugyan úgy tudsz lőni meg mindent mint amikor nem vagy "passzív módban"
-
Create.
addikt
látom jól sikerült a start.
Akkor nem is bánom, hogy ma nem lesz idöm max csak elindítani pár percre. -
Patrick
addikt
Feltettem az experience-t, hogy megnézzem mennyi fps-em van, egyenlőre 40-60 között, automatice betolta a szerinte legjobb beállításokat, amit elbír és most nincs az a megakadás, ami volt 30 másodpercenként. + a grafika is kurva szép, egy kis med, high, ultra cuccokat állított be. Pedig picsa gépem van.
FHD, 4460, 8 gb ram, 1070, ssd azt jonapot...Épp lovagolok a naplementébe.

-
Fél-off kérdésem lenne, mivel Rockstar Launchert nem használok jó ideje.
Steam és Uplay esetén az F12 tol screenshotot, itt is van erre bármi mód? Google alapján nem találtam a billentyűt.
-
vtomi2
őstag
válasz
NagyonTitok
üzenetére
De van single módja is a játéknak, minek akarsz online játszani "egyedül"
-
NagyonTitok
tag
válasz
negyven2
üzenetére
Szóval, akkor hiába lovagolnék békésen vagy intézném az ügyes-bajos dolgaimat, simán trollkodhat vki azzal, hogy folyton lelő, elkap lasszóval, vagy csak simán nekem jön a lóval, hogy leessek?!
Háááát, ez nem túl jó hír. GTAV-ben a passzív simán afféle ghost mode volt. (Ezt jobban lett volna azelőtt megkérdeznem, hogy megvettem.)
-
gyimger
őstag
Ha nem akadna meg néha, egy szavam se lenne. Néha másodpercekre megáll (bár a hang megy tovább), de amúgy stabilan fut és gyönyörű. Ráfér egy pár javítás még, természetesen.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Most nem tudok kepet kesziteni rola de ezzel van tele a net hogy tobb szaz usernek nem indult el. Ha jol emlekszem valami olyat ir hogy unexpected launcer
Kozben meg is talaltam.
[link]Ez a gondja mindenkinek pc-n es nem tudni mi ra a fix.
-
negyven2
nagyúr
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Bárkivel össze tudsz futni, viszont itt csak egy bizonyos távolságon belül látható, hogy ki van a térképen (kb. maximum 200m-en belül lévőket jelzi a térkép. Olyan passzív mód mint GTA-ban nincs. Helyette van a defensive Mode amiben nyugodtan csinálhatsz bármit ami nem PvP. Viszont ugyan úgy le tudnak lőni, bár amikor rádcéloznak akkor jelzi nekik egy pajzs, hogy nem szeretnél harcolni. Ha esetleg mégis megölnek, meglönek akkor te vissza tudsz támadni anélkül (tűz vörös lesz ilyenkor a támadó jele), hogy kivenne defensive mode-ból (RDO-s passive). Ugye a másik előny PC-n nagyon nem játszik, mert konzolon ha defensive-be vagy akkor nem fog be az assisted aim, de te se tudsz más játékost befogni...
-
NagyonTitok
tag
Most belekukkantottam egy streambe:
Alaplap : Asus ROG Strix X570-F Gaming
Processzor: AMD Ryzen 5 3600X 6 Cores 4.4 Ghz
Memória: .SKILL F4 Trident Z DDR4 3200 MHz 2x8Gb.
Videókártya: GeForce® GTX 1080 G1 Gaming 8Gb 256Bit
high és ultra beállításokkal nyomja (a felbontásról lemaradtam).Van
is!magyar félvér paci
-
törölt tag
Eza start a videók alapján inkább a GTA IV-re emlékeztet, mint a GTA V-re. Majd egyszer patchekkel, mert ez megint inkább bétatesztnek tűnik.
-
Mike
veterán
válasz
NagyonTitok
üzenetére
van defensive mod
de nem tudom hogy mit segít azoknál akik egereznek
igen le tud lőni
de tudsz rá nyomni parleyt, és otthagyni
sosem fog megtalálni
egymást sem lehet látni csak nagyon kicsi körben, kivéve ha azonos posseban vagytok -
NagyonTitok
tag
Lehet, hogy nekem sem fog elindulni otthon a game, úgyhogy addig itt kérdezősködök:
az online kb olyan lesz, mint a GTAV-ben? Bárkivel összefuthatok a pályán, aki simán lelőhet vagy van afféle passzív mód is? -
Gubu0101
veterán
Nekem meg gond nélkül.Viszont,hogy a billentyűzet kiosztást nem lehet átállítani...
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Elővásároltam a játékot de a szokásos hibaüzenetet kapok amit rengeteg más ember is. Újra telepítettem a rockstar launchert, de utána nem látta a játékot. Erre a megoldás az hogy elkezdjük letölteni a játékot újra majd megállítjuk és bezárjuk a rockstar launchert. Ebbe az új mappába bemásoljuk az előzőleg letöltött 110gb-ot, majd a launchert ujra indítva már a telepítés 100%-os lesz.
Néhány embernek megoldotta hogy kikapcsolta a vírusirtot, illetrve a kivételek közé bepakolta a filekat. De fix megoldás nincs rá, így csak várok én is.
-
gyimger
őstag
Elkezdtem a bevezetőt, itt szépen megy (high beállítások mellett), de néha 1-2 másodpercre megakad. Amúgy egyenletes, szép.
-
n3m3r3
tag
Jó lesz ez, majd jönnek a tényleg szép screenshotok, ez majd előkészíti a pénztárcát a 3080Ti-nek.
-
ron8
senior tag
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Valahol ez érthető. Nem értem hogyha a gta5nél már nem követték el azt a hibát amut a gta4nél hogy lehettek megint ekkora barmok?
-
mettek
addikt
En még nem estem neki de ezek alapján nem a gépigény ennyire durva hanem valami komoly hiba van a játékkal. 2080super volt megadva a 4k-hoz szóval itt komoly hiba van amit nyilván javítani fognak.
-
Patrick
addikt
Én már online-ba tolom.

Biztosan lesz majd patch és jön majd új vga driver, amd-hez is és nvidia-hoz is. -
vtomi2
őstag
Feladtam, yt-on nézek vkit ugyanezzel a hibával hátha neki sikerül, ha estig nem sikerül megoldani, akkor refundolok
-
wjbhbdux
veterán
gtx970 26FPS 1080P LOW nyugodjanak békében a népkártyák.
-
gyimger
őstag
Esküszöm, a benchmark olyan, mint egy diavetítés, pedig a gép mintha nem is dolgozna.
-
keIdor
titán
Attól jobb hardvert játékra ma, 2019 novemberében nem tudsz venni. Az a legjobb.
De ezek szerint hiába... csak a videókártya három(!) konzol ára és így fut nálad. Ezért ment el a PC-től a kedvem már sokszor. Jövőre akarok egy Ampere-t (RTX-3000) de most megint elment a kedvem.
30fps a One X-en is megvolt és stabilan. -
NagyonTitok
tag
Bedobott pár live-ot a yt, s volt akinek megy. Igaz, most kattintottam vmi ruszkira, akinek nem tudom, mi a baja, de folyamatosan káromkodik és a 2080ti-t emlegeti egyfolytában.
-
keIdor
titán
válasz
NagyonTitok
üzenetére
Ja letörölte a Launchert aztán most már az se látja a telepített játékot.
Jó bugos, kell ez a sok szar launcher a piacra, miért nem elég egy...?
-
afflect_
csendes tag
Ryzen 5 3600, RTX 2060S, 2x8GB 3200-on nekem csak annyi számít, hogy este, mikor hazaérek, legyen meg a 60 fps, minél magasabb beállításokon.
Addig meg szörnyülködök a topikot olvasva, és inkább meg se nyitom twitchet.

szerk.: ofc 1080p-ben.
-
na igen, 2. streamertől hallom, hogy a 4K okozza a problémákat. "Levéve" 1080P-re megszűntek az issuek és simán megy a játék.
Nekem ez csak azért jó hír, mert a Division 2 szinte maxon van nálam 1080P-ben és ezt is ebben akarom, mégha medium-low kompromisszumokkal is.
ezzel: i7-9750H, 16 GB DDR (2666Mhz-dual channel), RTX 2060 (6GB), IPS panel (144Hz), 512 GB-s SSD-re megy a játék.egyelőre bizakodok, hogy egetrengető problémáim nem lesznek

-
Nos végülis a R* Launcher-t kellett újra indítani egy frissitésig és azóta már megy a játék és a Benchmark is.
Kellenek a patchek, mert harmada van az FPS-nek, mint amire számítottam..
A 144 az ne tévesszen meg senkit, mert fekete képernyőnél volt annyi...
2560x1440p és 144 Hz monitor.
Ez valami szörnyű, ahhoz képest, hogy egy i9-9900K + 2080 Ti kombó alatt fut....
-
ron8
senior tag
Ps4re megvettem a játékot, pc-re is terveztem,de ha megint igy elcseszték mint anno a gta4et plusz még egyéb idegesítő dolgok is vannak pl nem indul el akk tuti nem fogok többet költeni az rdr-re. Rockstar miért vagy ilyen béna?
-
Prosector
addikt
Most nyomott a srac benchet a streamben: 16/25/59 fps, 2560x1440, minden koppon, ahogy lattam.
9900k/2080ti/64g ram
-
rup1u5
nagyúr
Külön öröm lehet azoknak akik szabit vettek ki ezért, hogy otthon szopjanak a day1 bugokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- PayPal
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest