Aktív témák
-
MistahP
csendes tag
Sziasztok. Nagy problémám van. A hűn szeretett Blade telefonom úgy döntött, hogy kibabrál velem, és elkezdte a következőt:
Bár nem tudom ez mennyire játszik közre, de kezdjük azzal, hogy múlt kedden leejtettem, és betört a plexi, bár ettől függetlenül remekül funkcionált egészen tegnapig, amikor ugyanis ez történt:
USB kábelen volt a telefonom, mindég ott töltöm, mivel az adapter tönkrement. Szóval egyszer rá akartam nézni, és láttam, hogy nem tölt, sőt, teljesen üres volt az aksi. Gondoltam hátha csak el volt mozdulva a kábel, és ez volt a probléma, szóval cseszekedtem vele egy kicsit. A dolog úgy folytatódott, hogy utána már nem is akart elindulni. Bebootolt, de rögtön ki is kapcsolt. Gondoltam hátha valami szoftver baj, úgyhogy újra telepítettem a rajta lévő Cyanogen Mod 10-et. De ez csak rontott a helyzeten, utána már semmit nem csinált, csak elindult, megjelent a zöld android, és kikapcsolt, majd ezt játszotta folyamatosan. Elkezdtem keresgélni a neten a megoldás után, végül a nyomok egy de-brick cikkhez vezetett, amit többször is végig csináltam úgy, ahogy le van írva, és valamivel javított a helyzeten, mivel most már nem csak ezt a bekapcsol-androidjel-kikapcsol dolgot játssza újra és újra, hanem most már ott tartunk, hogy recovery-be bootol. Gondoltam, hogy a telepített ROM-mal lehet baj, szóval telepítettem rá másikat. Majd másikat. Majd másikat, és így tovább, de sehogy nem lett jó.
Szóval - gondolom én - szoftveres hiba lehet, vagy nem? Én sajna nem értek hozzá... Eddig 2 mobil szervizben voltam bent, az egyikből átküldtek a másikba, a másikban pedig azt mondták, hogy jelenleg nincs ott a szerelő, menjek vissza holnap, csakhogy nekem holnapra már sürgősen kellene a telefon. Szóval ha valaki tudna segíteni, vagy adna egy ötletet, hogy merre induljak el, akkor nagyon hálás lennék, én már kifogytam minden általam megtalált lehetőségből.
Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest