Új hozzászólás Aktív témák

• sunderland

csendes tag

Sziasztok!

Szeretném kikérni a véleményeteket az emu 404 USB-s
    ( külső )hangkártyáról.Valamint azt szeretném még tudni hogy érdemes-e ilyen stúdió hangkártyát venni egy kb vadiúj PC-hez, Core 2 Duo-s procival szóval Ableton és Reason is működik rajta viszonylag low latencyval 13 ms(ASIO4ALL) és szoktam is terhelni rendesen.Az integrált hangkártya Realtek HD alc883-as codecel szerintem tökéletesen működik, azt leszámítva hogy samplingezéskor hallható a processzor számolása a halkabb mintak normalizálása után amit feltehetőleg megold egy külső hangkártya.Kérdés hogy tuldajdonképpen hol hallható ténylegesen egy jó hangkártya teljesítménye?Mert pl. Reason 44khz 16bit-es samplekkel dolgozik amit ugye az integrált Realtek HD is vidáman támogat,mire jó egy 50 000Ft-os hangkártya?Talán a samplingezés lesz jobb minőségűbb,esetleg tisztább a hangzás,hangosabb?Egyébként Reason-höz és Ableton Live-hoz használnám szinte kizárólag.Szerintetek jó beruházás mert én nem nagyon látom értelmét ha csak a technikai adatokat veszem figyelembe, valamiért azonban még is csak 50 000 ft az USB-s Emu 404 és nagyon dicsérik?!

PLZ help!!!

Új hozzászólás Aktív témák