Új hozzászólás Aktív témák
-
sunderland
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket az emu 404 USB-s
( külső )hangkártyáról.Valamint azt szeretném még tudni hogy érdemes-e ilyen stúdió hangkártyát venni egy kb vadiúj PC-hez, Core 2 Duo-s procival szóval Ableton és Reason is működik rajta viszonylag low latencyval 13 ms(ASIO4ALL) és szoktam is terhelni rendesen.Az integrált hangkártya Realtek HD alc883-as codecel szerintem tökéletesen működik, azt leszámítva hogy samplingezéskor hallható a processzor számolása a halkabb mintak normalizálása után amit feltehetőleg megold egy külső hangkártya.Kérdés hogy tuldajdonképpen hol hallható ténylegesen egy jó hangkártya teljesítménye?Mert pl. Reason 44khz 16bit-es samplekkel dolgozik amit ugye az integrált Realtek HD is vidáman támogat,mire jó egy 50 000Ft-os hangkártya?Talán a samplingezés lesz jobb minőségűbb,esetleg tisztább a hangzás,hangosabb?Egyébként Reason-höz és Ableton Live-hoz használnám szinte kizárólag.Szerintetek jó beruházás mert én nem nagyon látom értelmét ha csak a technikai adatokat veszem figyelembe, valamiért azonban még is csak 50 000 ft az USB-s Emu 404 és nagyon dicsérik?!PLZ help!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest