- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
És ez rak fel Audio Console-t vagy Manager-t is? Végül is már megoldottam, igaz nem tökéletes a megoldás. Kimásoltam a driver-ből a RAVCpl64.exe-t, ez a Manager vagy Console, magyarul hangkezelő
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg
-
Danecay
addikt
Sziasztok! Nincs valami külön is feltelepíthető Audio Console ami nem a Win store-os? Nemrég cseréltem alaplapot (ASRock B450 Pro4), a Windowst nem telepítettem újra de az előző alaplapomra is Realtek HD Audio hangkártya volt integrálva, frissült magától a driver de ránézésre minden maradt a réginek megfelelő, ugyan az az Audio Console. Mivel ezen az alaplapon csak 3 jack kivezetés van hátul, a mikrofont az előlapi panelról tudtam csak némileg furcsán de működére bírni. Nem akarta érzékelni ha bedugtam a mikrofont, csak úgy működött ha kikapcsoltam az érzékelést, viszont ha még a füles jack-ét is bedugtam a mikrofon mellé akkor elkezdett pattogni a hang, ha kihúztam a mikrofont akkor szólt ugyan de halkan és nem szépen. Gondoltam biztos érdemes lenne normálisan újratelepíteni a driver-t. Az alaplap gyártójának oldaláról letöltöttem a driver-t de az Audio Console-t nem telepített ezért töltöttem le máshonnan másikat viszont ez sem a jól megszokott konzolt telepítette hanem a Win store-ost. Amennyire látom a hiba megmaradt de cserébe ez a konzol, bár működik és be tudok állítani rajta mindent de nem tetszik, egyrést lassan indul el, másrészt nincs az értesítési terület ikonjai között mint ahogy azt már megszoktam. Ötlet esetleg valamilyen alternatív Konzol telepítésére? A #307 -ben linkelt pl. egész pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest