Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok! Nincs valami külön is feltelepíthető Audio Console ami nem a Win store-os? Nemrég cseréltem alaplapot (ASRock B450 Pro4), a Windowst nem telepítettem újra de az előző alaplapomra is Realtek HD Audio hangkártya volt integrálva, frissült magától a driver de ránézésre minden maradt a réginek megfelelő, ugyan az az Audio Console. Mivel ezen az alaplapon csak 3 jack kivezetés van hátul, a mikrofont az előlapi panelról tudtam csak némileg furcsán de működére bírni. Nem akarta érzékelni ha bedugtam a mikrofont, csak úgy működött ha kikapcsoltam az érzékelést, viszont ha még a füles jack-ét is bedugtam a mikrofon mellé akkor elkezdett pattogni a hang, ha kihúztam a mikrofont akkor szólt ugyan de halkan és nem szépen. Gondoltam biztos érdemes lenne normálisan újratelepíteni a driver-t. Az alaplap gyártójának oldaláról letöltöttem a driver-t de az Audio Console-t nem telepített ezért töltöttem le máshonnan másikat viszont ez sem a jól megszokott konzolt telepítette hanem a Win store-ost. Amennyire látom a hiba megmaradt de cserébe ez a konzol, bár működik és be tudok állítani rajta mindent de nem tetszik, egyrést lassan indul el, másrészt nincs az értesítési terület ikonjai között mint ahogy azt már megszoktam. Ötlet esetleg valamilyen alternatív Konzol telepítésére? A #307 -ben linkelt pl. egész pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest