- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
maggi1886076 #58 üzenetére
Attól függ, mihez képest. A kétmagosok közt is megállja a helyét, A9 magos.
-
Moleman
addikt
válasz
maggi1886076 #56 üzenetére
Elvileg második negyedév, szerintem nálunk kora őszre lehet belőle valami.
-
blueMerle
veterán
Nalunk most 70k a htc evo 3d, ugyhogy nem vartam meg ezt a zte-t. Mindenesetre jo vetel lesz ez is.
-
Zewa
senior tag
Itt 8mp-es kameráról tesznek említést. Ez tegnapi cikk. Sry a flame-ért.
Jó lenne egy mobilarénás rövidke friss cikk bár tudom elég hatalmas a pörgés most kint..Nekem bejön. 60 ezer pénz környékét rávetném magam, ideje lenne leváltania Bladet..
+Szerintem egész pofás.. persze nem egy Xperia S de azé' megteszi. -
desigo
senior tag
Ezt már érdemes megvárni.
Májusra itt legyen -
SkyLaci
őstag
ez tök jó, csak kitudja mikorra valósul meg.
Pont egy évvel ezelőtt harangozták be a Skatet, hogy majd májusban...aztán november lett belőle.
-
Moleman
addikt
válasz
danikollar #49 üzenetére
Király, köszi!
-
buszospeter
tag
És íme megszületett a pengém utódja!
-
aldebaran
addikt
Egyébként Tegra 2 vagy 3 lesz benne?
E hír szerint:
CPU 1.3Ghz Nvidia Tegra 3 Quad-Core Processor -
kolosanyi
veterán
Mi ez az ocsmány launcher? Amúgy ha tényleg ennyi lesz az ára, az nagyon odab*sz akkor. Remélhetőleg hozzánk is eljut.
-
Moleman
addikt
Instant get, 65-ért most azonnal vinném. Hónapok óta le akarom cserélni a Blademet, de eddig nem találtam méltó telefont. Éljen a márkahűség!
-
kiskaktusz
addikt
Nem igazán tetszik, de jól hangzik
-
danikollar
őstag
200 dolláros árról pletykálnak egyes oldalak, de majd meglátjuk.
-
Quqesz
nagyúr
annak idején a samu és a htc is honnan kezdte és most hol tart....nem rossz fejlődési vonal a kinaiaktól,de addig jó amíg vannak ilyen olcsóbb modellek is a piacon.ez bevállalható készülék.
-
aljuzer45
csendes tag
Hát vannak jo müszaki tudásu kütyük,fejlettek.Viszont ezek szokás szerint az Alsobb/prolik/ nak nézegetés,olvasás fentiek röl// lehetséges:megfizetni megvenni nem tudják!
-
Mr. Q
tag
Elég komoly lett. Nagyon tetszik.
Felvehetnék a magyar szolgáltatók a kínálatukba.
Egy ilyen telefonért simán elkötelezném magam még két évre. -
Recon666
Közösségépítő
Tetszik, a képen elég nagy tepsinek tűnik
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
littlelion21 #18 üzenetére
A ZTE eddig még csak annyit nyilatkozott, hogy "coming to the mainstream smartphone market". Az, hogy ez pontosan mit takar majd jövő héten (vagy már ezen) kiderül de nem hinném, hogy Európa kimaradna belőle (hogy mi igen e az már egy másik kérdés), szóval felesleges volt benyögnöd
-
Apika
addikt
Úgy látszik, hogy végre elkezdik alkalmazni az ICS-t...
-
maggi1886076
addikt
50k-ért nem is lenne rossz
-
gzbotii
nagyúr
Jol belehuztak..szokaos arazausukkal nagy sikere lehet.
Majd remeljuk hamarosan tobb is kiderul rolla -
saviola55
tag
válasz
USA only.
Sorry. -
AS
félisten
Lehetséges amúgy de csak nyár vége felé 60-70 es ár , mert addigra 4 magos szörnyek lesznek az etalonok.
-
válasz
Hehe
,
Hát tény, hogy sok finomság nem érkezik hozzánk távol-keletről, de ez hátha
-
szezso15
addikt
Kell! Most!
Nekem a Sensation a következő kiszemeltem, de ennek a spec.-ja ugyanaz, és nyilván olcsóbb lesz! -
littlelion21
addikt
válasz
Brutális eb #12 üzenetére
+Áfa/Vám, lokalizációs ktg-ek, etc...aztán hipp-hopp 80-90 fölött lesz. A szolgáltatókhoz meg kétlem hogy bekerülne.
De úgyis mindjárt megjelenik tjb007 és benyögi hogy nálunk úgysem lehet majd kapni -
raulicio
senior tag
válasz
Majdnem kizártnak tartom, hogy 60k körül kezdjen nálunk. Nem lesz csúcskategória ez tény, de azt se felejtsük el, hogy az a kategória inkább 150-200k körül mozog. Ami szerintem reális független ár az 70-80 ezer körül lenne, ennyiért már elgondolkodnék a megvételén, ha most nem atrixom lenne, ami majdnem u.ezt tudja.
Pont ez alatt a hír alatt van a galaxy Ace és mini 2-ről hír, na azokhoz képest ég és föld a különbség, pedig azokat is max a szolgáltatóknál kapod ingyen.
-
nagash
senior tag
Ha esetleg kiöregedik a Blade-em, akkor megvan az utód.
-
spawn21
veterán
válasz
Mivel a név kötelez, biztosan nagyon jó árban lesz.
Azért remélem, még egy darabig nagy szó marad a kettő mag, pláne ha végre használni is fogja valami. Nem csak néha -
Cyberpunk
félisten
Dizájnilag nem túl egyedi. De ha jó árban adnak jó hardvert, akkor vinni fogják mint a cukrot.
-
válasz
Őszintén kívánom, hogy legyen igazad.
-
Brutális eb
addikt
Ha belegondolsz azért mondjuk szeptember közepe felé már nem lesz ez csúcshardver.(Most sem az már a csúcs az kb 4 mag,720p kijelző 1-2 giga ram,8+mega kamera 1080p,HDMI,stb)Csak ugye az ember nem is veszi észre mennyire rohan a fejlődés.
Teljesen reális lenne az 50-60 közötti árcédula függetlenűl. -
Retekegér
MODERÁTOR
Megtévesztő a név.
Jó látni, hogy a ZTE ennyire odateszi magát -
barky
tag
Pofás készülék kívülről is
-
SkyLaci
őstag
hú, elég komolyan fejlödik a piac, és szerencsére nem csak a felsö kategóriában hanem a középmezönyben is, hónapok óta tervezek telefont venni, de mindig jön egy új készülékről hír ami jobb mint amire elötte vártam, és így mindig az "várok még 1-2 hónapot és akkor sokkal jobbat tudok venni" effektus áll elő.
-
-
mumk1
addikt
Az Nvidia elérkezettnek látta az időt, hogy kisöpörje a Tegra 2-es raktárakat. Tény, hogy erre a legalkalmasabb egy kínai partner.
-
Psytech
őstag
Így elölről nézve egész pofásnak tartom (tudom, tudom nem sok különbség van közöttük, hiszen mindegyik egy nagy kijelző kerettel, de akkor is, nekem szimpatikus ez így). A hardvert is igen barátinak találom, a tegra2 igenis egy jó választás, nyers erő bőven van benne (az optimalizáció más tészta..). Bízom benne, hogy nálunk is kapható lesz.
Ha ez a hír hihető, akkor ez lesz 2012 blade-je ezzel az ár/érték aránnyal.
-
Kicsit rádurrantott a ZTE, eddig etették a népet a Skate-tel, a Crescent-tel, és a hasonló 7227-es variánsokkal, most meg lépnek, reméljük árban nem túl nagyot.
-
spawn21
veterán
nahát, nahát.
Welcome!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest