Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Az a proci nem túl acélos, de elég olcsón még elfogadható is lehetne.
-
gzbotii
nagyúr
khmm.. nem tudom, nekem igy inet eleg borosos arnak tunik az a havi 40-50 eurocska..
akkor mar reszletre egy Galacy Tab. az bar jobb mind ez, nem?
-
törölt tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
MSM7227-1 ARMv6-os proci, nem támogatja a flasht. De ez szerintem nem nagy hátrány, mert a flash többnyire videókhoz kell (reklámot ki akar nézni...
), és általában a legtöbb videót Youtube-on nézzük meg, amihez meg úgyis van kliens.ZTE V9 Light Pro, tetszik.
Igaz, elég koros ez a proci, meg csak 600 MHz, de legalább Froyo van rajta. A Blade a Froyoval már egészen jó sebességű készülék, igaz az animációk néha megröccennek, ill. a zoom kicsit darabos, de nem olyan rossz, bőven vállalható kategória.
V9 Light Pro szerintem nem lesz rossz, pláne ilyen áron. A Galaxy Tab meg legfeljebb használtan lehet ennyi, de az használt, ez meg új. Speciális kedvezményeket, előfizetéseket meg ne keverjük bele az összehasonlításba... 
-
karl_fischer
aktív tag
Vajon tudja-e a flash-t? Mert ha nem, akkor inkább Galaxy Tab!
-
törölt tag
változott vaami a prociban azzal, hogy lett egy "-1" a végén?

-
Saccco
nagyúr
Úgyis helyben vannak, kereshettek volna valamilyen olcsóbb cortex a8-9 alapú procit.
-
Jééé... Egy új design a Blade-re és egy nagyobb MPs kamera...

Imádom a "fejlesztést"

-
sbazsi
veterán
Light Pro - elég érdekes elnevezés...
-
Most akkor konkrétan mi is változott?
#4: Thx, ez tényleg jó előrelépés.
-
rep3at
őstag
Ezek az árak elég jónak tűnnek nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és általában a legtöbb videót Youtube-on nézzük meg, amihez meg úgyis van kliens.
Igaz, elég koros ez a proci, meg csak 600 MHz, de legalább Froyo van rajta. A Blade a Froyoval már egészen jó sebességű készülék, igaz az animációk néha megröccennek, ill. a zoom kicsit darabos, de nem olyan rossz, bőven vállalható kategória.
V9 Light Pro szerintem nem lesz rossz, pláne ilyen áron. A Galaxy Tab meg legfeljebb használtan lehet ennyi, de az használt, ez meg új. Speciális kedvezményeket, előfizetéseket meg ne keverjük bele az összehasonlításba...