- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, twitch.tv-ről néznék live streamet, de akár appot használok, akár böngészőből nézném csak fekete képet látok. Nem tudom más nézi-e néha vagy ezt a telefon nem támogatja valami úton-módon. Megnézné esetleg majd valaki más is?
-
Metronome
csendes tag
Hát ez vicces. Olvasom nagyban hogy így a kábel, úgy a töltő, mondom délben keltem akkor még jó volt. Felveszem ágy mellől, hát nem kezemben maradt a feje?
nembaj van szigszalag.
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, voltam t-pontban, ki is cserélték a telefont de ez meg ha kb fél óráig alszik már lemászik wifiről, előzőnél ez nem rémlett... Nem tudjátok én nyomtam-e félre valamit vagy mehetek vissza megint?(esetleg hagyjam a fenébe)
-
Metronome
csendes tag
válasz
SziberTomi #2829 üzenetére
Köszi akkor ma mèg lesz egy utam...
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, szombat òta van meg a kèszülèk ès nèha mikor feloldanám a kèpernyőzárat(vagy mit) nem reagál semmire. Ùjrainditás vagy pár perc várás segìtett, de ezzel èrdemes lenne visszavinnem valami t-pontba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged